Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 10:11

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ωρα για νίκη και στο Στάδιο με Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ωρα για νίκη και στο Στάδιο με Αιγάλεω

Να δώσει συνέχεια στη νίκη επί της Ηλιούπολης, θέλει σήμερα η Καλαμάτα, που υποδέχεται στις 2.45 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του β' ομίλου της Super League 2.

Η "Μαύρη Θύελλα" είναι αήττητη στο δεύτερο γύρο, αλλά εντός έδρας έχει να κερδίσει από την 1η Απριλίου,όταν και επικράτησε με 4-0 του Ολυμπιακού Β'.
Ακολούθησαν οι δύο ισοπαλίες με Χανιά (1-1) και Απόλλωνα Σμύρνης (0-0). Αντίθετα μακριά από το Στάδιο,η Καλαμάτα μετρά το απόλυτο σε αυτό το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχοντας περάσει κατά σειρά από Ηράκλειο, Πάτρα, Ρέθυμνο και Ηλιούπολη.
Ηρθε η ώρα λοιπόν να αξιοποιήσει και την έδρα της, κόντρα σε έναν αντίπαλο που κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Γ' εθνική. Το Αιγάλεω μετά τη χθεσινή νίκη της Προοδευτικής στην Πάτρα με 1-0 επί της Παναχαϊκής,, βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη
Η Καλαμάτα με νίκη σήμερα θα ανέβει στην τέταρτη θέση και θα παίξει για το γόητρο και την ιστορία της, καθώς τα παιχνίδια με το Αιγάλεω είναι ντέρμπι και οι μεσσήνιοι φίλαθλοι θέλουν πάντα τη νίκη.
Ο Ιλτσο Γκεοργκιόσκ παραμονές της αναμέτρησης με την αθηναϊκή ομάδα τόνισε ότι: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς”
Ο τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" προσμένει αυτή τη φορά από τους παίκτες του να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα, διότι στα τελευταία παιχνίδια η Καλαμάτα παρουσιάζεται νωθρή στο πρώτο ημίχρονο και ανεβάζει την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο.
Η μεσσηνιακή ομάδα θα επιδιώξει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, με πίεση ψηλά, ώστε να αναγκάσει σε λάθη τους αμυντικούς του Αιγάλεω και να πετύχει το γκολ που θα θέσει τις βάσεις για τη νίκη.

Η αποστολή

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει σε ένα ακόμα παιχνίδι στους τραυματίες Μπενίτεζ, Μπακαγιόκο, Μαβινγκά, ενώ διαθέσιμος είναι ο Μαρκόφσκι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η 21μελης αποστολή είναι η εξής: Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Δρούγας, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Μπαξεβάνος, Πανουργιάς, Παπατόλιος, Πασάς, Ρόβας, Ταϊρης, Τάτος, Τριανταφυλλάκης, Ματέους, Ασίγκμπα, Μπουλάρι, Λιποράσε, Λουπάνο, Μαρκόφσκι, Μέντες και Μοζέρ.