Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 11:45

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου

Μπορεί ο μεγάλος στόχος να ήταν φέτος το πρωτάθλημα για τον Πάμισο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το κύπελλο Μεσσηνίας.

Οι Νησιώτες έχουν άλλωστε να κατακτήσουν το τρόπαιο από το 2011, όταν και νίκησαν στον τελικό με 2-0 τη Σπερχογεία. Το 2018 ο Πάμισος βρέθηκε και πάλι στον τελικό, αλλά η Καλαμάτα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο, κερδίζοντας στην παράταση με 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Πάμισος απέκλεισε και μάλιστα με άνεση στον ημιτελικό, τον κάτοχο του τροπαίου Πανθουριακού, κερδίζοντας με 3-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Εκεί όπου θα διεξαχθεί την Κυριακή ο τελικός, με αντίπαλο την Α.Ε. Μάνης, που είναι για δεύτερη σερί σεζόν φιναλίστ.
Ο προπονητής των “πρασίνων” Αντώνης Τσουκαλάς, δεν κρύβει την πίστη και τη θέληση που υπάρχει για την κατάκτηση του τροπαίου.
“Τα παιδιά, η διοίκηση, ο κόσμος και όλοι μας φυσικά θέλουμε να το πάρουμε. Να δείξουμε ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Είμαστε καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά”, το μήνυμα του Αντ. Τσουκαλά.
Η τελευταία προπόνηση εν όψει Μάνης θα γίνει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Δύο απουσίες

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο Πάμισος θα παραταχθεί χωρίς τους Θοδωρή Κατσιβαρδέα και Ρονάλντο Αράπι, που είναι πάντως τραυματίες εδώ και καιρό και δεν υπολογίζονται. Αλλο πρόβλημα δεν υπάρχει για τους Νησιώτες, που θα έχουν, όπως και η Μάνη, πολύ κόσμο στο πλευρό τους, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί εδώ και εννέα ημέρες.