Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 11:52

ΕΡΑΝΗ: Πικρία για την ήττα από Αμυκλιακό

Γράφτηκε από τον

Με ήττα ξεκίνησε η Εράνη στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ εθνική, χάνοντας την Κυριακή εκτός έδρας 1-0 από τον πρωταθλητή Λακωνίας Αμυκλιακό.

Η μεσσηνιακή ομάδα ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, αλλά δεν βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα και επέστρεψε στη βάση της με άδεια χέρια.
“Υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να είχαμε φύγει, τουλάχιστον, με την ισοπαλία”, λέει στην “Ε” ο προπονητής της Εράνης Κώστας Λυμπερόπουλος για την πρεμιέρα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν εφτά πρωταθλήτριες ομάδες. Ο λόγος για τον Αμυκλιακό από τη Λακωνία, τη Βάρδα από την Ηλεία, το Λεβάντε από τη Ζάκυνθο, το Λεωνίδιο από την Αρκαδία, τον Παλληξουριακό από την Κεφαλλονιά/ Ιθάκη, τον Παναιγιάλειο από την Αχαΐα και την Εράνη από τη Μεσσηνία.
Θα διεξαχθούν εφτά αγωνιστικές και οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα ανέβουν στη Γ’ εθνική. Στα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας, ο Παναιγιάλειος νίκησε εκτός με 1-0 το Λεωνίδιο, ενώ Λεβάντε και Βάρδα, μοιράστηκαν γκολ (2-2) και βαθμούς. Ο Παλληξουριακός είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική.

Μονόδρομος το τρίποντο με Λεβάντε

Η δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη, με την Εράνη να υποδέχεται στις 3.30 το μεσημέρι το Λεβάντε.
Ο Κώστας Λυμπερόπουλος ξεκαθαρίζει ότι: “Πρέπει να επικεντρωθούμε στο Λεβάντε και να ξεχάσουμε το προηγούμενο παιχνίδι. Τα ματς μεταξύ τους είναι σε μικρή απόσταση και δεν έχουμε χρόνο να ασχολούμαστε με το τι έγινε. Θέλουμε μόνο νίκη, για να μπορέσουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας”.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Μεσσηνίας ζήτησε στη συνέχεια από τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών”.
“Στην έδρα μας δεν πρέπει να έχουμε απώλειες. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και η Εράνη θα παραταχθεί με ιδανική σύνθεση κόντρα στους Ζακυνθινούς, που δίνουν το πρώτο εκτός έδρας μας σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.