Τετάρτη, 17 Μάιος 2023 10:26

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Για την πρώτη νίκη η Εράνη με Λεβάντε

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της νίκη στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική θα αναζητήσει σήμερα η Εράνη που υποδέχεται στις 3.30 στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών το Λεβάντε, για τη 2η αγωνιστική του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα η φιλιατρινή ομάδα δεν τα κατάφερε, μιας και ηττήθηκε στη Σπάρτη από τον Αμυκλιακό με 1-0, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία.
Αυτό το ματς όμως ανήκει στο παρελθόν, με τους πράσινους να επικεντρώνονται στο Λεβάντε με στόχο να κατακτήσουν τους τρεις πρώτους τους βαθμούς και να κάνουν ένα βήμα για την άνοδο στην τρίτη κατηγορία.
Η πρωταθλήτρια Ζακύνθου στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της με τον ΠΑΟ Βάρδας, με την Ηλειακή ομάδα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Βαγγέλη Λαθύρη. Κάτι που σημαίνει πως μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι το Λεβάντε, με τους παίκτες του Κώστα Λυμπερόπουλου να καλούνται να μπουν δυνατά και να είναι πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας.
Το καλό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ ο φίλαθλος κόσμος της Εράνης αναμένεται να δώσει μια επιπλέον ώθηση με την παρουσία του στην εξέδρα του γηπέδου των Φιλιατρών.
Αλλωστε οι φιλιατρινοί φίλαθλοι έδωσαν δυναμικό “παρών” στη Σπάρτη απέναντι στον Αμυκλιακό και είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσουν “καυτή” ατμόσφαιρα στο σημερινό ματς.
Στα άλλα παιχνίδια του 5ου ομίλου ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται το Λεωνίδιο (ηττήθηκε εντός έδρας την 1η αγωνιστική από τον Παναιγιάλειο), ενώ στην Κεφαλονιά ο Παλληξουριακός, που είχε ρεπό στην πρεμιέρα, φιλοξενεί τον Αμυκλιακό.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Σήμερα
Παλληξουριακός – Αμυκλιακός
Γήπεδο Αγ. Αντωνίου Κεφαλλονιάς, 2 μ.μ.
Καζάνας, Μπάκας, Ροκοπάνος (Αιτ/νιας)
Εράνη – Λεβάντε
Γήπεδο Φιλιατρών, 3.30 μ.μ.
Κεφίλης, Κλεπετσάνης, Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου)
ΠΑΟ Βάρδας – Λεωνίδιο
Γήπεδο Βάρδας, 5 μ.μ.
Βαρτσάκης, Αντωνόπουλος, Βαλκάνας (Λακωνίας)
Ρεπό: Παναιγιάλειος