Πέμπτη, 18 Μάιος 2023 11:08

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Επιβλητική η Εράνη 4-0 το Λεβάντε

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη νίκη στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική πανηγύρισε χθες    το μεσημέρι η Εράνη, επικρατώντας στα Φιλιατρά με 4-0 του Λεβάντε.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έδειξαν ότι ξεπέρασαν την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αμυκλιακό στη Σπάρτη. Το Λεβάντε που είχε ξεκινήσει με ισοπαλία κόντρα στη Βάρδα, δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στην Εράνη, που κυριάρχησε, έχοντας την υποστήριξη 200 και πλέον φιλάθλων, παρά την έντονη βροχόπτωση.
Με αυτό το τρίποντο οι Φιλιατρινοί πήραν βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, που περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο, που είχε ρεπό στην δεύτερη αγωνιστική.
Ο Αλκίνοος Μιχαλόπουλος με δύο γκολ στο 12’ και στο 32’ έθεσε τις βάσεις για το τρίποντο, για να πάρει τη σκυτάλη ο Μπάρκας στο 65’ κάνοντας το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γεωργιόπουλος στο 80’
Ο Μιχαλόπουλος βρήκε δίχτυα με πλασέ στο 12’ έπειτα από σέντρα του Μπάρκα και αφού η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό.
Οι Ζακυνθινοί απείλησαν στο 20’ με τον Τσουκαλά, με την Εράνη να “χτυπά” για δεύτερη φορά στο 32’.
Ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε και πάλι μόνος στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του.
Η Εράνη με σκορ και ψυχολογία υπέρ της, μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και αφού προειδοποίησε με Κόλλια και Μπάρκα, έκανε το 3-0 στο 65’ με σουτ του Μπάρκα έξω από την περιοχή.
Ο Γεωργιόπουλος στο 80’ έδωσε διαστάσεις στη νίκη των Φιλιατρινών, σκοράροντας επίσης με σουτ εκτός περιοχής.    Ο Τσουκαλάς και ο Ελέζι στη συνέχεια είχαν ευκαιρίες για το γκολ της τιμής για το Λεβάντε.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Μιχαλόπουλος (69′ Χάρμπας), Μπάρκας, Πέππας, Κόλλιας (73′ Πλακάς), Τσόπελας, Γκότσης (46′ Καρούμπαλης), Γεωργιόπουλος, Βασιλόπουλος (69′ Χρονόπουλος), Γκεβόρι.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Φαραός (85′ Γιακουμέλος), Λογοθέτης, Καπετάνης, Αθ. Γιακουμέλος, Μαρούδας Π. (46′ Αγγαλίου), Β. Τσουκαλάς (89′ Παντής), Ελέζι Γ., Κορφιάτης (46′ Κορφιάτης), Τζανάρη, Τριανταφυλλίδης, Βάσκος.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(2η αγωνιστική)
Εράνη – Λεβάντε 4-0
ΠΑΟ Βάρδας – Λεωνίδιο 2-0
Παλληξουριακός – Αμυκλιακός 1-0
Ρεπό: Παναιγιάλειος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βάρδα 4-2 4
2. Εράνη 4-1 3
- Αμυκλιακός 1-1 3
. Παλληξουριακός 1-0 3
. Παναιγιάλειος 1-0 3
6. Λεβάντε 2-6 1
7. Λεωνίδιο 0 -3 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 24 Μαΐου)
Λεβάντε – Αμυκλιακός
Παναιγιάλειος – Εράνη
Παλληξουριακός – Λεωνίδιο
Ρεπό: Βάρδα