Πέμπτη, 18 Μάιος 2023 14:53

Μεσσήνιοι διαιτητές σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Γράφτηκε από τον

Σε πρόγραμμα που αφορά σε νέες πρακτικές προπόνησης για τους αξιωματούχους διαιτησίας (διαιτητές, βοηθοί), που πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στην Τρίπολη συμμετείχαν συνολικά 10 διαιτητές και βοηθοί μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Ουσιαστικά πρόκειται για πρόγραμμα προπονητικών συναντήσεων το οποίο έχει σκοπό της εξάσκηση των αξιωματούχων διαιτησίας σε νέες πρακτικές προπόνησης, σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA.
Την επίβλεψη είχε ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και εκγύμνασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Σταύρος Μάνταλος, ο εθνικός γυμναστής αξιωματούχων διαιτησίας Βασίλης Λώλης και οι περιφερειακοί γυμναστές αξιωματούχων διαιτησίας.
Η παραπάνω προπονητική συνάντηση στη οποία συμμετείχαν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 2ης και 3ης κατηγορίας, διαιτητές προχωρημένου σταδίου Κ4 και γυναίκες διαιτητές όλων των κατηγοριών από τις ΕΠΣ Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και συμμετείχαν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές Γ’ εθνικής, μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Ανάμεσα τους ήταν και ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σφυρίζει σε αγώνες της Α’ τοπικής Μεσσηνίας, ενώ έχει οριστεί και σε αγώνες της Super League 2.
Από την ΕΠΣ Μεσσηνίας συμμετείχαν οι διαιτητές Παναγιώτης Κομπιλίρης, Αποστόλης Καύκας, Αλέξανδρος Τσαμούρης, Δημήτρης Γιαλικάρης και οι βοηθοί διαιτητές Χρήστος Καραμπέτσος, Ηλίας Μπουρίκας, Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας και Παναγιώτης Νικολόπουλος, Ζήνα Χαλκιαδάκη, Δήμητρα Ρηγοπούλου.
Το πρόγραμμα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλίας Αλεξέας.