Παρασκευή, 19 Μάιος 2023 19:25

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Σε 36 μήνες θα αποκτήσουμε το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας"

Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της για τις υπογραφές που έπεσαν ανάμεσα στο Δήμο Αθηναίων και της κοινοπραξίας ΤΕΡΝΑ Α.Ε.-ΑΚΤΩΡ Α.ΤΕ.-ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ έκανε λόγο για μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του τριφυλλιού και σημείωσε πως σε 36 μήνες οι πράσινοι θα έχουν το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/5) έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στο Δήμο Αθηναίων και στην κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ Α.Ε.-ΑΚΤΩΡ Α.ΤΕ.-ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ που σημαίνει και την έναρξη των εργασιών και της κατασκευής του γηπέδου στο Βοτανικό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της κάνει λόγο για μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του τριφυλλιού και σημείωσε πως σε 36 μήνες οι πράσινοι θα έχουν το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη".

Πηγή: sport24.gr