Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 12:34

ΕΡΑΝΗ: Δοκιμασίες σε Αίγιο και Λεωνίδιο

Γράφτηκε από τον

Δύο σερί εκτός έδρας ματς σε διάστημα πέντε ημερών θα δώσει η Εράνη.

Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας θα μεταβεί αύριο στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο, ενώ την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από το Λεωνίδιο. Η Εράνη πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα, την πρώτη νίκη στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική με αντίπαλο το Λεβάντε (4-0) και θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία, κόντρα στον δυνατό Παναιγιάλειο, που είχε ρεπό στη 2η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις βαθμούς, όπως επίσης και η Εράνη, ο Αμυκλιακός και ο Παλληξουριακός. Στην κορυφή του 5ου ομίλου με 4 βαθμούς, βρίσκεται η Βάρδα. Το Λεβάντε έχει 1 βαθμό, ενώ χωρίς βαθμό είναι το Λεωνίδιο.
Θυμίζουμε ότι την άνοδο στη Γ’ εθνική θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Η Εράνη ξεκίνησε με ήττα (1-0 από τον Αμυκλιακό) σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και καλείται να “ρεφάρει” την ήττα, είτε στο Αίγιο, είτε στο Λεωνίδιο, ώστε να μείνει σε τροχιά ανόδου.
Στα Φιλιατρά εξυπακούεται ότι πρέπει να κάνει το “δύο στα δύο” με Βάρδα και Παλληξουριακό στην 6η και 7η αγωνιστική αντίστοιχα, ενώ την 5η αγωνιστική έχει ρεπό. Ως εκ τούτου το επόμενο εντός έδρας ματς για την Εράνη είναι στις 4 Ιουνίου με την πρωταθλήτρια Ηλείας Βάρδα και μία εβδομάδα αργότερα θα παίξει με την ομάδα της Κεφαλλονιάς.

Πέντε αγωνιστικές σε 18 μέρες

Οι πέντε εναπομείναντες αγωνιστικές στα μπαράζ ανόδου θα διεξαχθούν σε διάστημα 18 ημερών, καθώς δύο αγωνιστικές θα γίνουν την Τετάρτη. Συγκεκριμένα η 3η (αύριο) και η 5η (31/5). Η τέταρτη αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή, η 6η για την Κυριακή 4 Ιουνίου και η 7η για την Κυριακή 11 Ιουνίου. Τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει κατά σειρά η Εράνη είναι Παναιγιάλειος, Λεωνίδιο, Βάρδα και Παλληξουριακός.
Το αυριανό ματς με τον Παναιγιάλειο θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Αιγίου και θα το διαιτητεύσει ο Ευάγγελος Σαφαρίκας με βοηθούς τους Λάμπρο Βλαχοδήμο και Γιάννη Κοκμοτό, όλοι από την Αιτωλοακαρνανία. Νωρίτερα στις 1.30 το μεσημέρι θα παίξουν ο Παλληξουριακός με το Λεωνίδιο και στις 3.30 το Λεβάντε με τον Αμυκλιακό. Ρεπό έχει η Βάρδα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βάρδα 4-2 4
2. Εράνη 4-1 3
- Αμυκλιακός 1-1 3
. Παλληξουριακός 1-0 3
. Παναιγιάλειος 1-0 3
6. Λεβάντε 2-6 1
7. Λεωνίδιο 0 -3 0