Δευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 12:29

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0: Νησιώτικο... 4x4

Γράφτηκε από τον

Μετά το Δώριο, την Εράνη και τον Εθνικό Μελιγαλά, ο Πάμισος νίκησε χθες και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 3-0 και συνεχίζει στην κορυφή της Α' τοπικής έχοντας το απόλυτο  σε 4 αγωνιστικές, όντας η μόνη ομάδα που το έχει πετύχει.


Ο Αργυρόπουλος στο 37', ο Φιλόπουλος στο 45' και ο Τσιπλάκης στο 49' μετουσίωσαν σε γκολ την υπεροχή του Παμίσου, που σκόραρε και στις τρεις φορές από κόρνερ! 
Οι νικητές θα εισπράξουν πλέιν πριμ 2.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Αντωνόπουλος αν κάνουν το "3 στα 3" με Εράνη, Εθνικό, Ολυμπιακό), ενώ θα πάρουν και από ένα iPhone!  Κάτι που τους έδινε έξτρα κίνητρο για τη νίκη στο χθεσινό ματς.
Οσο για τον Ολυμπιακό, γνώρισε τη  δεύτερη διαδοχική του ήττα (μετά το 0-1 από την Κυπαρισσία), δείχνοντας αδυναμίες στις στημένες φάσεις. Οι "ερυθρόλευκοι" παρατάχθηκαν στη Μεσσήνη με βασικό μέλημα το μηδέν στην άμυνα και αν μπορέσουν να χτυπήσουν στην κόντρα.
Στο ξεκίνημα ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τους χώρους και μάλιστα στο 10' λίγο έλειψε να προηγηθεί με τον Αργάνη.  Μετά το 25' όμως δέχτηκε πίεση και στο φινάλε του ημιχρόνου είδε την εστία του να παραβιάζεται δύο φορές. Εκεί  ουσιαστικά κρίθηκε ο αγώνας, ενώ μετά το 3-0 μόλις στο 49' δεν είχε και τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει στο ματς.
Ο Πάμισος έτσι χωρίς να φορτσάρει σημείωσε την 4η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις και δείχνει ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Απείλησε πρώτος ο Ολυμπιακός

Στο 10' από κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου, ο Αργάνης πήρε την κεφαλιά στο β' δοκάρι, όμως δεν βρήκε στόχο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Πάμισος προσπάθησε να απαντήσει στο 17', αλλά ο Σταυρόπουλος μπλόκαρε την μπάλα προ του Ι. Καλογερόπουλου, που στο 18' σούταρε άουτ από πλάγια θέση.
Στο 25' ο Χρ Τρίψας επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά, ο Σεϊτάι έκανε την προβολή στο β' δοκάρι, όμως ο Σταυρόπουλος κράτησε το μηδέν. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδειξε τα αντανακλαστικά του και στο σουτ του Ι. Καλογερόπουλου στο 35'.

Κόρνερ και… γκολ

Στο 37' ο Σεϊτάι εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Αργυρόπουλος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 43' ο Ι. Καλογερόπουλος έκανε το μακρινό σουτ, αλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 45' από κόρνερ αυτή τη φορά του Χρ. Τρίψα, ο Φιλόπουλος με κεφαλιά και αφού η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλα πόδια,  διπλασίασε τα τέρματα του Παμίσου. Το 2-0 έδιωξε το όποιο άγχος για τους γηπεδούχους που με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πανηγύρισαν και πάλι με τον… γνωστό τρόπο. Κόρνερ στο 49' του Σεϊτάι, κεφαλιά Τσιπλάκη και 3-0. Η συνέχεια πλέον είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Πάμισος θα μπορούσε πάντως να ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ, αλλά ο Σταυρόπουλος στο 82' απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του προωθημένου Φιλόπουλου, ενώ στο 88' ο Δρακόπουλος (από σέντρα Τριανταφυλλάκη) αστόχησε εξ' επαφής με κεφαλιά. Για τον Ολυμπιακό η καλύτερη στιγμή στο β΄ μέρος καταγράφηκε στο 65' με το πλασέ του Ορφανού μέσα από την περιοχή (από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου) που κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Κλήρωσε ένα iPhone 6

Στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα έγινε η κλήρωση για το iPhone 6 στη λαχειοφόρα αγορά που διοργάνωσε ο Πάμισος. Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Φύκιρης έβγαλε το χαρτάκι με το νούμερο 800 και τυχερός ήταν ο Δημήτρης Κεραμίδας.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Γεωργαντά και Βρυώνη.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Αργυρόπουλος (73' Δρακόπουλος), Τριανταφυλλάκης, Φιλόπουλος, Μανιάτης, Τσιπλάκης, Σεϊτάι (58' Ρούτσης), Χρ. Τρίψας, Ι. Τρίψας, Ηλιόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος (68' Σταματόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σταυρόπουλος, Τσαναλίας, Παπαλέξης (78' Μπούνας), Μπάλας, Αργάνης, Πολυμενέας, Φίλαϊ, Κουτρουμπής (58' Ορφανός), Τζίφας, Αριτζής (53' Αναγνωστόπουλος), Αλεξανδρόπουλος.