Κυριακή, 28 Μάιος 2023 18:58

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Διπλό της Εράνης στο Λεωνίδιο με καρέ Κόλλια!

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη νίκη σημείωσε σήμερα στην Αρκαδία η Εράνη, επικρατώντας με 4-1 του Λεωνιδίου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Ηταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Φιλιατρινής ομάδας στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, που έφερε την υπογραφή του Νίκου Κόλλια... Ο 32χρονος επιθετικός ήταν σε φοβερή ημέρα και πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του!
Στο 10' έγινε το 0-1, στο 27' το 0-2, για να μειώσει στο 36' το Λεωνίδιο με πέναλτι. Ο φιλιατρινός φορ στο 39' έγραψε το 1-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Κόλλιας πέτυχε άλλο ένα γκολ στο 70' με πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
Ενα αποτέλεσμα που αυξάνει αισθητά τις πιθανότητες της Εράνης να είναι μέσα στην προνομιούχο τριάδα που παίρνει την άνοδο στην επόμενη Γ' εθνική.
Μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η Εράνη είναι με 6 βαθμούς στην 3η θέση πίσω από Παναιγιάλειο και ΠΑΟ Βάρδας, μαζί με τον Αμυκλιακό και τον Παλληξουριακό.
Την Τετάρτη θα κάνει το ρεπό της και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει την άνοδο στα Φιλιατρά σε ισάριθμα ματς με ΠΑΟ Βάρδας και Παλληξουριακό.
Στα σημερινά ματς ο Παναιγιάλειος πέρασε άνετα από τη Ζάκυνθο επικρατώντας του Λεβάντε με 4-1, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας έκαμψε δύσκολα με 2-1 την αντίσταση του Παλληξουριακού.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου:
Λεωνίδιο – Εράνη 1-4
ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός 2-1
Λεβάντε – Παναιγιάλειος 1-4
Ρεπό: Αμυκλιακός