Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2023 17:02

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νέα νίκη για την Route 66/Μάμρα

Γράφτηκε από τον

Με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα δύο στο β’ ημίχρονο, η Route 66/Μάμρα επικράτησε με 3-1 της Old School στο 3ο ματς της 6ης αγωνιστικής που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Οι νικητές δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν, καθώς χρειάστηκε αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούσαν για να κάμψουν την αντίσταση της Old School.
Με τη νίκη τους αυτή ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή, την οποία μοιράζονται με τη No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ και την Tuba Libre.
H Old School παρά την ήττα της παρουσιάστηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι αρκετά καλή και ανταγωνιστική. Στη διάρκεια του αγώνα δημιούργησε φάσεις για να πετύχει και άλλα γκολ, πέρα από αυτό που σημείωσε και έγινε το τελικό 3-1, ώστε να διεκδικήσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως οι παίκτες της δεν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.
Στο 219’ κόρνερ του Αντωνόπουλου στο πίσω δοκάρι ο Γεωργιόπουλος έκανε την κοντινή κεφαλιά για να αποκρούσει αρχικά ο Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια βρήκε σε σώμα επιθετικού και κατέληξε άουτ. Στο 24’ από σέντρα του Ρίζου ο Τρικουράκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 31’ καλοκτυπημένο φάουλ του Μπούνα λίγο έξω από την περιοχή, ο Καλλιντέρης εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε με γροθιές διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 38’ ο Αποστόλου βγήκε τετ-α-τετ με τον Καλλιντέρη και σούταρε πάνω του. Στο 42’ σουτ του Σφουντούρης μέσα από την περιοχή η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στο έδαφος, έξω από τη γραμμή του τέρματος όπως έδειξαν διαιτητής και βοηθός. Στο 45’ σε μπροστινή μπαλιά ο Τρικουράκης έφυγε πίσω από τους αμυντικούς μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία “έγραψε” το 2-0. στο 47’ ο Πολυμενέας προσπάθησε να σκοράρει με φάουλ από πλάγια θέση στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Καλλιντέρη, ο οποίος με ωραία εκτίναξη την έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 52’ κεφαλιά Γερμάνη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε την μπάλα ο Γιαννακόπουλος. Στο 54’ ο Νιάρχος με διαγώνιο σουτμέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στη απέναντι γωνία άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 64’ ο Σεριάτος με ωραία κίνηση απέφυγε έναν αντίπαλο του μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 66’ ο Μπούνας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Αντωνόπουλο. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 78’ ο Πολυμενέας έκανε συρτή σέντρα και ο Ξυλά με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Καλλιντέρης ήταν σε ετοιμότητα και πέφτοντας στη δεξιά του γωνία απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τον Λουκά και τη Δ. Ρηγοπούλου. Στο 73’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ρίζος για αντικανονικό μαρκάρισμα από πίσω σε αντίπαλο του. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Γεωργουλέας (30’).
ROUTE 66: Καλλιντέρης, Βαλτασάρος (41’ Νιάρχος), Γερμάνης, Ρίζος, Αντωνόπουλος, Ράτσεφ (41’ Σεριάτος), Γεωργουλέας, Μέγγος, Ρηγόπουλος, Τρικουράκης, Γεωργιόπουλος (41’ Αργυρόπουλος).
OLD SCHOOL: Γιαννακόπουλος, Δελλής (62’ Καρατζόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Σφουντούρης, Κουφόγιωργας (62’ Βαρβιτσιώτης), Φράγκος, Παπαστεφάνου, Μπούνας, Γυφτέας (41’ Κυριόπουλος), Πολυμενέας, Αποστόλου (62’ Ξυλάς).

Απόψε το τελευταίο ματς

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική με τη διεξαγωγή του ματς Ενωση Λογιστών – Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, έχει οριστεί να αρχίσει στις 9 το βράδυ.