Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 12:41

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τηλεοπτικός ο κυριακάτικος αγώνας με Κηφισιά

Γράφτηκε από τον

Τηλεοπτικό θα είναι το προτελευταίο ματς της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Super League 2…

Η “Μαύρη Θύελλα” αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή στις 5 μ.μ. την επίδοξη πρωταθλήτρια Κηφισιά στο Ζηρίνειο και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.
Να σημειωθεί πως όλα τα ματς της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής στον β’ όμιλο της Super League 2 ορίστηκαν για την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.
Η Κηφισιά χρειάζεται έναν βαθμό για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, μιας και είναι στο +5 από την δεύτερη Καλλιθέα και υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία.
Φυσικά το έργο της ομάδας του Αντώνη Μαυρέα είναι πολύ δύσκολο, όμως δίχως άγχος οι ασπρόμαυροι θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί που έχουν εκτός έδρας.
Να θυμίσουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου στο Στάδιο η Κηφισιά είχε νικήσει με 2-1 την Καλαμάτα.

Στην εθνική της χώρας του κλήθηκε ο Μέντες

Η επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Καλαμάτας έγινε χθες, μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από την τεχνική ηγεσία.
Απών από την προπόνηση ήταν ο τερματοφύλακας Γιόνας Μέντες, ο οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του Γουινέα Μπισάου για να αγωνιστεί σε φιλικά προετοιμασίας εν όψει των προκριματικών του Κόπα Αφρικα.
“Το όνομα της Καλαμάτας ακούγεται και στην Αφρικανική Ηπειρο και η ομάδα μας χαίρεται να έχει στο ρόστερ της διεθνείς που την κάνουν γνωστή παντού”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοίκησης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Κυριακή 11/6, 5 μ.μ.
Κηφισιά – Καλαμάτα (ΕΡΤ3)
Καλλιθέα – Αιγάλεω (ERTSPORTS)
Προοδευτική – Ηλιούπολη
ΟΦ Ιεράπετρας – Απόλλων Σμύρνης
ΑΕΚ Β’ – Επισκοπή
Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή
Ηρόδοτος – Χανιά 0-3 (α.α.)
ΡΕΠΟ: ΠΑΟ Ρουφ