Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2023 18:18

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η Old School 6-3 την Ενωση Λογιστών

Γράφτηκε από τον

 

Τη δεύτερη νίκη της, επίσης με 6 γκολ, σημείωσε την Τρίτη το βράδυ η Old School, που κέρδισε με 6-3 την Ενωση Λογιστών στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η 7ης αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.


Οι νικητές πριν δύο εβδομάδες και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, είχαν πετύχει επιβλητική νίκη με 6-0 τότε, επί της No Pasaran.
Η Ενωση Λογιστών παρά την προσπάθεια που κατέβαλε κυρίως στο β’ ημίχρονο δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη μπήκε δυνατά και για 20 λεπτά περίπου (45’-65’), προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Κατάφερε να μειώσει σε 3-2, όμως στη συνέχεια οι τυπικά γηπεδούχοι αντέδρασαν και σημειώνοντας άλλα τρία γκολ και πέτυχαν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Δημητρίου με πλασέ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Στο 19’ ο Πολυμενέας με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μανιατέα. Στο 27’ ο Πολυμενέας με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μανιατέα και “έγραψε” το 2-0. Στο 39’ ο Δημητρίου με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (κάτω μέρος) και μετά στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 3-0, που ήτα και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Στο 42’ ο Σεφεράσι εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι και ο Νικολόπουλος που κινήθηκε στην πορείας της με σουτ στην κίνηση προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Μανώλης με σωτήρια επέμβαση γλίτωσε την εστία του από την παραβίαση. Στο 45’ από κόρνερ του Κ. Δαβίλλα, ο Λαγός με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3-1. Στο 59’ ο Παπαδέας με σουτ από καλή θέση “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι. Στο 61’ ο Κ. Δαβίλλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κορατζόπουλο και ο διαιτητής Γιαλικάρης σφύριξε πέναλτι. Ο Κ. Δαβίλλας με σουτ στη δεξιά γωνία του Μανώλη μείωσε σε 3-2. στο 65’ μπροστινή μπαλιά του Μπούνα στον Παπαδέα, αυτός μπήκε στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μανιατέα και έκανε το 4-2. Δύο λεπτά μετά η Old School κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδέα από τον Ξυδέα. Ο Ξυλάς με άψογη εκτέλεση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ξαρχάκου, ο οποίος έπεσε σωστά όμως δεν μπόρεσε να αποκρούσει και έγινε έτσι το 5-2. Στο 69’ ο Κ. Δαβίλλας με σουτ μέσα από την περιοχή, μείωσε προσωρινά σε 5-3. Στο 76’ ο Μπούνας με ωραία ενέργεια και σουτ από τη γραμμή της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 6-3. Στο 79’ σουτ του Γυφτέα έξω από την περιοχή, προσπάθησε ο Ξαρχάκος να διώξει την μπάλα με το πόδι δεν την βρήκε κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ξυδέας την άφησε στον τερματοφύλακα του.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τον Ευθ. Κορομηλά και την Δ. Ρηγοπούλου. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κυριόπουλος (30’) και Κ. Δαβίλλας (29’).
OLD SCHOOL: Μανώλης, Παπαστεφάνου, Σφουντούρης, Δημητρίου (48’ Ξυλάς), Παπακωνσταντίνου (16’ λ.τρ. Αποστόλου), Παναγόπουλος (60’ Γυφτέας), Δελής (41’ Βαρβιτσιώτης), Κυριόπουλος (41’ Παπαδέας), Κουφόγιωργας (41’ Κορατζόπουλος), Μπούνας, Πολυμενέας.
ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Μανιατέας (66’ Ξαρχάκος), Σταθούλης, Κ. Δαβίλλας, Φαράντος (41’ Σεφεράσι), Σπάλας (60’ Μπένος), Σταυρόπουλος (41’ Νικολόπουλος), Δαμουράς (41’ Απ. Δαβίλλας), Ξυδέας, Β. Κοντέας, Σαμιώτης (5’ λ.τρ. Τσόλκας, 41’ Δουλάμης), Λαγός (53’ Ηλ. Κοντέας).

Απόψε παίζουν Estrada – Route 66

Με το παιχνίδι Estrada - Route 66/Μάμρα, συνεχίζει σήμερα η 7ης αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.
* Χθες είχαν προγραμματιστεί να γίνουν οι αναμετρήσεις Μηχανικοί/Επαγγελματίες – Μπαρτσελιώμα (5 μ.μ.), No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ - Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος (7 μ.μ.) και Tuba Libre – ΚΤΕΛ (9 μ.μ.).