Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 16:00

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Με Μανιατέα και στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Με Μανιατέα και στην Α1 τοπική

Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Αστέρας Βαλύρας και όπως είναι λογικό δεν θα αλλάξει πρόσωπο στην άκρη του πάγκου…

Η ομάδα της Βαλύρας κατέκτησε τον τίτλο στον α’ όμιλο της Β’ τοπικής με προπονητή τον Νίκο Μανιατέα, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του και θα κοουτσάρει την ιστορική ομάδα και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Βαλύρας αναφέρει:
“Το Δ.Σ του Αστέρας Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μανιατέα.
Ο προπονητής που οδήγησε τον Αστέρα μετά από χρόνια πάλι σε κατάκτηση πρωταθλήματος, ο προπονητής που κράτησε την ομάδα ενωμένη όταν για τρεις μήνες παίξαμε μόνο ένα επίσημο παιχνίδι, ο προπονητής που άφησε όλη τη χρονιά το αποτύπωμά του έως και στα αποδυτήρια, ο προπονητής που θα μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες, έχει όνομα και επώνυμο, Νίκος Μανιατέας!
Νίκο προχωράμε ΜΑΖΙ και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, οι προκλήσεις μεγαλύτερες, ξέρουμε όμως ότι και εσύ ζεις γι’ αυτές, πλέον έγινες ένας από εμάς…”.