Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 18:00

Η απονομή του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής στην Εράνη! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Η απονομή του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής στην Εράνη! (φωτό)

Η Εράνη κατέκτησε φέτος αήττητη το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, όμως δεν της είχε απονεμηθεί το κύπελλο και τα μετάλλια γι’ αυτή της την επιτυχία…

Οι άνθρωποι της φιλιατρινής ομάδας ήθελαν πρώτα να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά, δηλαδή με την άνοδο στη Γ’ εθνική, και ύστερα να γίνει η απονομή. Ετσι μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Παλληξουριακό (2-0) και την άνοδο στη Γ' εθνική κατηγορία, ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη, τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη και τον υποψήφιο βουλευτή Περικλή Μαντά.

Ο κ. Λεβεντάκης μάλιστα έδωσε από μικροφώνου τα συγχαρητήριά του στην ομάδα για την μεγάλη της επιτυχία, είπε πως θα είναι δίπλα της στη Γ’ εθνική και συμπλήρωσε πως προσφέρει 5.000 ευρώ στην ομάδα, στη μνήμη του 19χρονου Κωνσταντίνου Αποστολόπουλου από την Κυπαρισσία που έχασε το Σάββατο τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και βύθισε στο πένθος όλη την Τριφυλία.
Η απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Πέππα έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Βασίλη Αθανασόπουλο! Ο Πέππας σήκωσε το τρόπαιο στον αέρα, με τα μεγάφωνα να παίζουν το πασίγνωστο τραγούδι “We are the Champions”!
Οι φίλοι της Εράνης είχαν μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κούπα και την άνοδο στην τρίτη κατηγορία, με καπνογόνα, κροτίδες, σημαίες και τραγούδια! Το σύνθημα που κυριαρχούσε ήταν “Πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε”!!

* Αρκετά σχολαστικός ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Τριανταφύλλου από την Αργολίδας. Σε ορισμένες πτώσεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο έκανε παρατηρήσεις και μάλιστα στο 45’ όταν φίλαθλοι της Εράνης έβρεξαν με νερό έναν παίκτη του Παλληξουριακού που πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, διέκοψε για 1-2 το ματς και είπε στον παρατηρητή πως σε επόμενη αντίστοιχη περίπτωση θα διακόψει οριστικά το ματς εις βάρος της Εράνης! Οι άνθρωποι της φιλιατρινής ομάδας έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις στον κόσμο τους και το δεύτερο ημίχρονο κύλησε δίχως πρόβλημα.