Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 17:28

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκες για Old School και Μηχανικούς

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”:  Νίκες για Old School και Μηχανικούς

 

Με νίκες των τυπικά φιλοξενούμενων, της Old School και των Μηχανικών, ξεκίνησε προχθές η 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.


Η Old School σημείωσε την 3η σερί νίκη της κερδίζοντας αυτή τη φορά την Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος με 4-2 και οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες με ανατροπή στις καθυστερήσεις τη Γυψοσύνθεση Ντάσης με 2-1.
Αναλυτικά η εικόνα στα δύο παιχνίδια είναι η ακόλουθη:

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – OLD SCHOOL 2-4

Από το πρώτο μέρος έβαλε τις βάσεις για τη νίκη η Old School, η οποία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 3-1, με τη συμπλήρωση 35 λεπτών στο παιχνίδι. Στις αρχές του β’ ημιχρόνου σημείωσε ένα ακόμη γκολ και εδραίωσε την επικράτηση της. Από την άλλη η Υαλοτεχνική προσωρινά ισοφάρισε 1-1 με τον Μουράτι χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά και πάλι ο Μουράτι μετά από ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το τελικό 2-4.
Στο 3’ ο Γυφτέας με σουτ άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά μετά ο Μουράτι με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 9’ και πάλι ο Γυφτέας με τον ίδιο τρόπο έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2. Στο 34’ ο Δημητρίου με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-3. Στο 48’ ο Καρούμπαλης γύρισε την μπάλα στον Σταματέλο, αυτός δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα υπό την πίεση του Κυριόπουλου, ο οποίος την πήρε και με κοντινό πλασέ “έγραψε” το 1-4. Στο 71’ ο Μουράτι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μανώλη που εκτινάχθηκε στην πορεία της μπάλας και με τα δύο χέρια απέκρουσε σωτηρία διώχνοντας την μπάλα πλάγια. Στο 74’ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια ο Μουράτι έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, απέφυγε δύο αντιπάλους του και στη συνέχεια τον Μανώλη και με κοντινό πλασέ σημείωσε το τελικό 2-4.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πανόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα και Λουκά.
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Σταματέλος, Καρούμπαλης, Λυκούσης, Κομπότης (60’ Φάκος), Παλαμάρας, Γιαννακόπουλος, Αθανασόπουλος (41’ Σωτηρόπουλος), Μουράτι, Μητρόπουλος, Πιτσιλής (52’ Γιακουμής), Αρ. Ηλιόπουλος.
OLD SCHOOL: Μανώλης, Δελής, Κυριόπουλος, Σφουντούρης, Κουφόγιωργας, Παπαστεφάνου, Φράγκος, Δημητρίου, Γυφτέας, Ξυλάς (46’Κορατζόπουλος), Παπαδέας.

ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 1-2

Την 6η τους νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσαν προχθές οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες, που επικράτησαν με ανατροπή στο σκορ στις καθυστερήσεις, της Γυψοσύνθεσης Ντάσης με 2-1.
Στο 43’ διαγώνιο σουτ του Λιάβαρη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Κάρλος, η μπάλα έφυγε πλάγια και από κοντά ο Τσαναλίας με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0. Στο 79’ ο Πετσόπουλος προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή, όμως βρήκε στο χέρι του και ο διαιτητής Γιαλικάρης σφύριξε αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κεράνης και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 84’ ο Δεμπεγιώτης μπήκε στην περιοχή και μόνος απέναντι στον Μάρη με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Καλές ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Τσαναλίας (18’ κοντινό σουτ), Γρηγορόπουλος (28’ σουτ), Κεράνης (40’ σουτ), Φουρναράκος (61’ σουτ), Φλ. Τοντέρικα (68’ σουτ) και Λιάβαρης (83’ διαγώνιο σουτ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης με βοηθούς διαιτητές τους Θεοδωρίδη και Πανόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Γρηγορόπουλος (20’), Σκιαδόπουλος (72’) .
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ: Μάρης Ισούφι, Καραμπέτσος (78’ Τούρλας), Φουρναράκος, Καύκας, Δ. Χανδρινός (62’ Μπέϊκο), Ντάσης (41’ Λιάβαρης), Π. Χανδρινός (41’ Πατσόπουλος), Τσανάλιας, Λιανός (62’ Τενέντες), Αντονε (62’ Σταμετελόπουλος).
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Κάρλος, Μαρινάκης (14’ Γρηγορόπουλος, 47’ Δεμπεγιώτης), Κοζομπόλης, Σκιαδόπουλος, Ι. Τοντέρικα, Βασιλόπουλος, Κεράνης, Πλάγος, Κούπουζος, Ντορίν (49’ Δημητρίου).

Στις 24 Ιουνίου οι τελικοί

Το Σάββατο 24 Ιουνίου θα διεξαχθούν ο μεγάλος και ο μικρός τελικός του κυπέλλου ποδοσφαίρου της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 5.15 μ.μ. θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι το ΚΤΕΛ με τη Μπαρτσελιώμα. Στις 7 το απόγευμα θα γίνει ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Tuba Libre και τη No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ.
Οι δύο τελικοί έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.