Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 10:33

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέα συνάντηση Πρασσά – Καρυπίδη και στο βάθος… συνεργασία

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”:  Νέα συνάντηση Πρασσά – Καρυπίδη και στο βάθος… συνεργασία


Οι κοινές εμφανίσεις Πρασσά και Καρυπίδη συνεχίζονται. Μετά το Σικάγο οι δύο άνδρες που συνδέονται με φιλία, βρέθηκαν και στην Ουάσινγκτον, όπου έφαγαν σε μια από τις πιο γνωστές αλυσίδες εστιατορίων της αμερικανικής πρωτεύουσας.


Το αφεντικό του Αρη ανέβασε στα social media τη σχετική φωτογραφία με τον πρόεδρο της Καλαμάτας, που θυμίζουμε ότι μένει μόνιμα στο Σικάγο, όπου διατηρεί τις επιχειρήσεις του. Ο κ. Καρυπίδης κάνει συχνά ταξίδια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για επαγγελματικούς λόγους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεργαστεί με τον κ. Πρασσά.
Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι αν εκτός από επαγγελματική συνεργασία, θα προκύψει και ποδοσφαιρική; Κάτι που το θεωρούν πιθανό, όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον του Γιώργου Πρασσά.
Σε πρώτη φάση, η συνεργασία θα αφορά στην παραχώρηση παικτών από τον Αρη στην Καλαμάτα, η οποία θα επιδιώξει τη νέα σεζόν να πετύχει ότι δεν κατάφερε φέτος και πέρυσι, την άνοδο στη Super League.
Γι’ αυτό και θα ενισχυθεί αισθητά με παίκτες τόσο από τους Θεσσαλονικείς, όσο και από άλλες ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας.


Μετά την ΑΕΚ Β’ οι ανακοινώσεις

Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, καθώς θα αποχωρήσουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Οι ανακοινώσεις για τις αποδεσμεύσεις θα γίνουν μετά το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ Β’, με το οποίο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Super League 2


Καταλήγουν σε Αμανατίδη

Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη στην Καλαμάτα. Βασικό μέλημα είναι η πρόσληψη προπονητή και υπάρχουν επαφές με ορισμένους τεχνικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Περικλής Αμανατίδης της Αναγέννησης Καρδίτσας, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, όπως Τρίκαλα, Αγροτικό Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα.
Το θέμα του προπονητή θα τελειώσει την προσεχή εβδομάδα, ώστε να τρέξουν στη συνέχεια οι μεταγραφές και οι αποδεσμεύσεις.

Σφυρίζει ο Παπακωνσταντίνου


Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου του συνδέσμου Φθιώτιδας θα διαιτητεύσει το κυριακάτικο παιχνίδι της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β’ με βοηθούς τους Νίκο Τριαντάφυλλο (Κορινθίας) και Παναγιώτη Τσούκα (από Αρκαδία). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος από την Αργολίδα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο και εντάσσεται στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής στον β’ όμιλο της Super League 2.