Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 16:14

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Επέστρεψε στις νίκες το ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Επέστρεψε στις νίκες το ΚΤΕΛ

 

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του ΚΤΕΛ, που σημείωσε επιβλητική σε σκορ νίκη με 5-1 στο ματς με τους Ουρανοκατέβατους που έγινε την Πέμπτη το βράδυ και με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.


Μετά από δύο σερί ήττες από τις ομάδες No name, Tuba Libre, που μοιράζονται τις δύο πρώτες θέσεις, το ΚΤΕΛ πέτυχε την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Σκαφιδάς ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας καθώς συνδύασε την εξαιρετική εμφάνιση του με δύο γκολ, δύο ασίστ που έφεραν ισάριθμα γκολ από τον Γ. Στασινόπουλο, ο οποίος είχε με άλλο ένα γκολ είχαν ανοίξει το σκορ σημείωσε χατ-τρικ.
Οι Ουρανοκατέβατοι παρότι έδειξαν διάθεση για να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην δυναμική παρουσία του ΚΤΕΛ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-1.
Στο 17’ ο Εμμανουήλ με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Γ. Στασινόπουλο αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσιώλη και με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 1-0. Στο 43’ ο Σκαφιδάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Γ. Στασινόπουλος με κοντινή κεφαλιά από το α’ δοκάρι σχεδόν πέτυχε το 2-0. Στο 49’ οι Γ. Στασινόπουλος άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Σκαφιδά, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 3-0. Στο 54’ ο Σκαφιδάς με ατομική ενέργεια σχεδόν από το κέντρο και παρά την πίεση από αντιπάλους του μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 4-0. Στο 59’ ο Στριλιγκάς με απευθείας φάουλ πέρασε την μπάλα μέσα από το ανθρώπινο τείχος, που βρήκε σε κάποιο σώμα, αλλά λίγο την πορεία της, ξεγέλασε τον Καμπουγέρη που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 4-1. Στο 61’ ο Πολίμος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε πλάγια. Στο 64’ πάσα του Σκαφιδά στον Γ. Στασινόπουλο, αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Σκαρτσίλης (57’ διαγώνιο σουτ), Παπαστεργίου (66’ συρτό σουτ) και Εμμανουήλ (76’ ψηλοκρεμαστό σουτ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με α’ βοηθό αρχικά το νεαρό Νίκο Σκόρδο και β’ βοηθό τον Ευθ. Κορομηλά. Στο 8’ του αγώνα ο Σκόρδος αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για περίπου 10 λεπτά. Ο γιατρός του αγώνα Νίκος Μουρίκης του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και παράλληλα ειδοποίησε ασθενοφόρο, ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Χρέη βοηθού διαιτητή εκτέλεσε ο Βασίλης Κοσυφολόγος, εκ των υπευθύνων του προγράμματος “Αθληση για όλους”. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Σταματόπουλος (24’).

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του ναυαγίου, που έγινε ξημερώματα της Τετάρτης, στην Πύλο.

ΚΤΕΛ: Καμπουγέρης, Αθανασόπουλος, Κ. Στασινόπουλος, Δ. Ηλιακόπουλος, Καδάς, Μπόρα, Γ. Στασινόπουλος, Σκαφιδάς, Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος (52’ Σκαρτσίλης).
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης, Σαρδελάς (41’ Καλιγιάννης), Τσάνης (41’ Σταυρόπουλος), Μπάλας, Παπαγεωργίου (56’ Δασκαρόλης), Ντόλιας (56’ Κιοσσές), Ζουριδάκης (56’ Πολίμος), Στυλιανίδης, Παπαγεωργόπουλος (50’ Γιαννακόπουλος), Στριλιγκάς, Παπαστεργίου.