Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 16:48

Φινάλε με ήττα για την Καλαμάτα, 0-1 από την ΑΕΚ Β'

Γράφτηκε από τον
Φινάλε με ήττα για την Καλαμάτα, 0-1 από την ΑΕΚ Β'

Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Super League 2 η Καλαμάτα, χάνοντας πριν από λίγο με 1-0 από την ΑΕΚ Β' στο Δημοτικό Στάδιο.

Η "Μαύρη Θύελλα" πέταξε στα σκουπίδια όσες ευκαιρίες δημιούργησε τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και οι "κιτρινόμαυροι" με γκολ του Αποστόλη Χριστόπουλου στο φινάλε του πρώτου μέρους έφυγαν νικητές από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Πριν το 0-1 η ΑΕΚ Β'' είχε δοκάρι με τον Κορομηλά. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο γκολκίπερ Παναγιώτης Γκίνης που κράτησε το μηδέν. Στα αξιοσημείωτα ότι η Καλαμάτα δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα επίσημα ματς απέναντι στην ΑΕΚ Β' πέρυσι και φέτος, μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα με τον Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο, έπειτα από δύο νίκες με Προοδευτική, Ιεράπετρα και μια ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Κηφισιιά.  Η Καλαμάτα τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ η ΑΕΚ Β' στην 11η.

To Live του ματς

Τέλος στο ματς. Καλαμάτα - ΑΕΚ Β' 0-1

91' Κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση ο Γκίνης.

Μπήκαμε στις καθυστερήσεις. Τέσσερα λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος. 

86' Δύο ακόμα αλλαγές για τους φιλοξενούμενους. Βγήκαν οι Πανεράς και Χριστόπουλος και μπήκαν οι Γ. Σταμούλης και Κάτσικας. 

84' Κίτρινες κάρτες για Χατζηκυριάκο και Πασά.

83' Αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Πανουργιάς στη θέση του Μπουλλάρι.

78'  Ευκαιρία για την ΑΕΚ Β'. Ο Νούλας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να αποκρούσει ο Ταϊρης στην αριστερή του γωνία. 

77' Κίτρινη κάρτα ο Μόζερ.

71' Αλλαγή για την ΑΕΚ Β'. Ο Νούλας στη θέση του Κορομηλά.

68' Τεράστια ευκαιρία για την Καλαμάτα.  Σέντρα Αρναρέλλη από αριστερά στο β' δοκάρι για τον Ρόβα που εξ επαφής πλάσαρε άουτ.

61' Σουτ Αρναρέλλη εκτός περιοχής μπλοκάρει σταθερά ο Γκίνης.

60' Πρώτη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Παρράς στη θέση του Σκόνδρα,

59' Ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Πασάς από ασίστ του Καραγκούνη βρέθηκε απέναντι από τον Γκίνη, μέσα στην περιοχή από δεξιά, ό,ως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ β' είπε και πάλι "όχι".

51' Πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Βασιλόγιαννης αποχωρεί τραυματίας και στη θέση του θα μπει ο Μαρκόφσκι. 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. 

Η ακαδημία της Καλαμάτας που πήρε τον τίτλο στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΜ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τα μετάλλια και το κύπελλο και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - ΑΕΚ Β' 0-1 με γκολ του Χριστόπουλου στο 44'.

44' Γκολ για την ΑΕΚ Β'. Ο Αποστόλης Χριστόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

42' Δοκάρι για την ΑΕΚ Β'. Ο Πανεράς τροφοδότησε τον Κορομηλά που σούταρε στο κάθετο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Γεωργέας σούταρε, αλλά ο Ταϊρης απέκρουσε στη δεξιά του γωνία.

33' Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς. Τη βλέπει ο Παναγιώτης Γεωργέας, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας και της ΑΕΚ Νίκου Γεωργέα.

28' Ο Χριστόπουλος επιχείρησε ατομική ενέργεια από αριστερά, αλλά σούταρε άστοχα άουτ.

25' Καλαμάτα και ΑΕΚ Β' πάντα στο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

16' Νέα ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Ρόβας έδωσε δεξιά στον Βασιλόγιαννη που σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά και πάλι ο Γκίνης απέκρουσε.

11' Πρώτη ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Πασάς με κάθετη πάσα έβγαλε τον Αρναρέλλη απέναντι από τον Γκίνη, που απέκρουσε με το πόδι το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων μέσα από την περιοχή.

10' Παραμένει το 0-0 στο Στάδιο, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. 

Σέντρα στο ματς.

Το "Notosport" βρίσκεται στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

 

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης τραυματίστηκε ο Λαδάς που είχε δηλωθεί στην αρχική 11άδα. Ετσι κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Ταϊρης. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταϊρης, Μόζερ, Μπαξεβάνος, Παπατόλιος, Ασίγκμπα, Καραγκούνης, Μπουλλάρι, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Πασάς, Ρόβας.

ΑΕΚ Β': Γκίνης, Τρουμπόπουλος, Χατζηκυριάκος, Γεωργέας, Σταμούλης, Πάπα, Κορομηλάς, Σκόνδρας, Πανεράς, Γκολφίνος, Χριστόπουλος.