Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 12:12

ΜΠΑΡΑΖ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: Κοντά στην άνοδο στη Super League 2 ο Τηλυκράτης Λευκάδας

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: Κοντά στην άνοδο στη Super League 2 ο Τηλυκράτης Λευκάδας

 

Ο Τηλυκράτης με γκολ στο 89’ επικράτησε 1-0 χθες του Γιούχτα και είναι «αγκαλιά» με την άνοδο στη Super League 2, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του ειδικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι Λευκαδίτες χρειάζονται έναν βαθμό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον αδιάφορο βαθμολογικά Καμπανιακό εκτός έδρας για να μην τους απασχολεί τι θα κάνουν οι Κρητικοί, οι οποίοι θέλουν ήττα του Τηλυκράτη και οπωσδήποτε νίκη επί του Αιολικού.
Να θυμίσουμε πως την άνοδο στη νέα Super League 2 έχουν πάρει ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική ο Αιολικός, η Κοζάνη και ο Καμπανιακός.
Οσον αφορά το χθεσινό ματς ο Τηλυκράτης είχε τον έλεγχο στο πρώτο μισό του ματς, ωστόσο ο Γιούχτας ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Ροβίθη να μην καταφέρνει να νικήσει τον Παρδαλό σε τετ α τετ.
Η ομάδα της Λευκάδας μπήκε δυνατά στο δεύτερο μισό και απείλησε με τον Εντουάρντο, ενώ ο Νιφορόπουλος έπιασε κεφαλιά στο 55’ με τον Κόλλια να αποκρούει.
Μετά το 70’ ο Γιούχτας άρχισε να ανεβαίνει ξανά και είχε τρομερή ευκαιρία με σουτ του Γελαδάρη να σταματάει στο δοκάρι, αλλά στο 89’ ήρθε η ψυχρολουσία... Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ με κεφαλιά του Κατσή που αποδείχθηκε “χρυσή” αλλαγή, μιας και ήρθε από τον πάγκο στο 67’ και έδωσε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του!
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Γιαννιώτης, Τεγούσης, Περιστέρης, Ζδράβος, Γκουντρουμπής, Εντουάρντο (67' Κατσής), Νιφορόπουλος
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς (65' Κορνηλάκης), Τζανής, Γιαλούσης, Γελαδάρης, Κοντογιάννης (65' Αργκιλέσι), Βρεττός, Δωματάς, Γκίνη, Κίσσας, Ροβίθης.
Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Αιολικός επικράτησε 2-0 της Κοζάνης, σε ένα ματς γιορτή αφού και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(9η αγωνιστική)
Τηλυκράτης – Γιούχτας 1-0
Αιολικός – Κοζάνη 2-0
Ρεπό: Καμπανιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. Αιολικός 13
2. Κοζάνη 12
3. Καμπανιακός 11
4. Τηλυκράτης 8
_________
5. Γιούχτας 6

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Παρασκευή 23 Ιουνίου)
Γιούχτας – Αιολικός
Καμπανιακός – Τηλυκράτης
Ρεπό: Κοζάνη