Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 21:41

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανακοίνωση - διαμαρτυρία για τις φετινές διαιτησίες

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση - διαμαρτυρία για την αντιμετώπισή της από τη διαιτησία εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου. Μιλά για συνεχιζόμενα λάθη εις βάρος της σε παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, με αποκορύφωμα το πρόσφατο παιχνίδι με την Κορώνη.
Ζητεί ισονομία και διαιτησίες 50-50 σε κάθε αγώνα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου από όταν η ομάδα ανέβηκε στην
Α' κατηγορία πριν από δύο χρόνια ουδέποτε ασχολήθηκε με την διαιτησία, θεωρώντας ότι τα όποια σφάλματα έγιναν από πλευράς διαιτητών ήταν μέσα στα πλαίσια του ανθρώπινου λάθους.
Με την ίδια πεποίθηση ξεκινήσαμε και την φετινή σεζόν. Ομως τα απανωτά και συνεχόμενα λάθη που έγιναν εναντίον μας από τους διαιτητές στους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας μας:
1) Ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Αρφαρών.
2) Ο μη καταλογισμός κανονικού τέρματος υπέρ μας στον αγώνα με την ομάδα του Ασπροχώματος.
3) Οι πέντε κίτρινες σε ένα ημίχρονο στον αγώνα με την Πύλο.
4) Ο καταλογισμός ανύπαρκτου πέναλτι εναντίον μας στον αγώνα με την Σπερχογεία.
5) Ο καταλογισμός ανύπαρκτου πέναλτι εναντίον μας στο πρώτο ημίχρονο στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ακρίτα Κορώνης και ιδιαίτερα αυτά που έκανε αυτός ο ανεκδιήγητος διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο και όταν η ομάδα μας ισοφάρισε το σκορ και πίεζε για να κερδίσει τον αγώνα δεν ήταν καθόλου ανθρώπινα λάθη:
1) Ανακληση αποβολής αντίπαλου ποδοσφαιριστή. 2) Δεν τιμώρησε ποτέ τις εσκεμμένες καθυστερήσεις των αντιπάλων. 3) Δεν κράτησε τις καθυστερήσεις που όφειλε να κρατήσει και 4) Η γενικότερη στάση του απέναντι τους ποδοσφαιριστές μας, έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει.
Καταθέτουμε λοιπόν δημόσια διαμαρτυρία για τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας από τους διαιτητές. Καλούμε τόσο την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας όσο και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να έχουμε διαιτησία 50 - 50 στους περαιτέρω αγώνες της ομάδας μας.
Θεωρούμε δε ότι η άψογη συμπεριφορά μας προς όλους (διαιτητές και αντίπαλες ομάδες) αυτά τα δύο χρόνια και η πολιτισμένη στάση που κρατήσαμε στην έδρα μας όλο αυτό το διάστημα (σε αντίθεση με έδρες μερικών άλλων ομάδων) ερμηνεύτηκε από μερικούς κύκλους διαιτητικούς και μη σαν αδυναμία στο να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.
Ε, λοιπόν κύριοι σας πληροφορούμε ότι έχουμε και την δύναμη και την θέληση και κυρίως τον τρόπο για να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και το όνομα των ποδοσφαιριστών μας.
Απαιτούμε από τώρα και στο εξής ισότιμη αντιμετώπιση από την διαιτησία διότι σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγκαστούμε να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα".