Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 12:56

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Διάψευση για τα περί συνένωσης με άλλη ομάδα

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Διάψευση για τα περί συνένωσης με άλλη ομάδα

 

Ανακοίνωση διάψευσης στις φήμες που ακούγονται περί συνένωσης με άλλη ομάδα εξέδωσε χθες η διοίκηση του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως προχωρά η διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο και πως ξεκινά σιγά σιγά ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, με προτεραιότητα να δίνεται στην ανανέωση των περισσότερων ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ.
Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:
“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε γιατί ακούγονται διάφορες φήμες, ότι η ομάδα μας ενώνεται ή θα είναι θυγατρική. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η ένωση θα γίνει μεταξύ συμβουλίων και μόνο εάν πραγματοποιηθεί.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Ολυμπιακός Ανάληψης/Μεσσήνης θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, θα κοιτάξει να διατηρήσει το υπάρχον ρόστερ, όπως γίνεται κάθε χρόνο και να ενισχυθεί ώστε να τερματίσει ακόμα μια χρονιά όσο πιο ψηλά γίνεται.
Την Παρασκευή 23/6 και ώρα 9 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη γενική συνέλευση. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και η εγγραφή μας στο Μητρώο. Ηδη έχουμε στείλει τα χαρτιά μας και περιμένουμε την εγγραφή μας για τη νέα χρονιά.
Το συμβούλιο της ομάδας μας είναι για τρία χρόνια, αλλά χρειαζόμαστε και νέα άτομα, ώστε να είμαστε πιο δυνατοί”.