Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 12:58

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Θα έρθουν και τα αποτελέσματα", λέει ο Γιώργος Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νίκη παραμένει ο Εθνικός στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, έχοντας πάντως δώσει δύσκολους αγώνες. Η ομάδα του Μελιγαλά μετά την Κυπαρισσία και τον Πάμισο, αντιμετώπισε την Κυριακή την Εράνη με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Κόντρα στους δύο μνηστήρες του τίτλου είχε γνωρίσει την ήττα με το ίδιο σκορ 2-1, ενώ στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 0-0 με το Μεσσηνιακό.


Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες είναι λοιπόν ο απολογισμός του Εθνικού στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές με συνέπεια να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.
Η συνέχεια  περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με το Δώριο που μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες με τέρματα 9-2!
"Εχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας. Εμείς όμως παίζουμε πάντα για τη νίκη παρά τις όποιες απουσίες", λέει ο Γιώργος Καλόμαλος.
Ο προπονητής του Εθνικού πιστεύει ότι η ομάδα του θα ανακάμψει άμεσα: "Δουλεύουμε κάθε μέρα στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλει υπομονή και δουλειά. Πιστεύω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα". Οσο για το 0-0 με την Εράνη, είπε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Βγάλαμε φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σ' αυτό το κομμάτι. Να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων".

Αρκετά προβλήματα


Με σημαντικές απουσίες ενδέχεται να μεταβεί και στο Δώριο ο Εθνικός, καθώς οι Μπαλαλάς, Καραγιάννης, Δικαίος και Καστριτσέας είναι τραυματίες. Ο τελευταίος δεν παίζει σίγουρα, ενώ δύσκολη είναι η συμμετοχή των υπολοίπων. Η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς θα συνεχιστεί σήμερα μετά το χθεσινό ρεπό και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το απόγευμα.