Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 18:49

ΠΑΜΙΣΟΣ: Το Σύνδεσμο Φιλάθλων οι "Καρχαρίες" δημιουργούν οι οπαδοί του στην Αθήνα!

Γράφτηκε από τον

Το σύνδεσμο Οπαδών "Οι Καρχαρίες" στην Αθήνα δημιουργούν φίλαθλοι του Παμίσου Μεσσήνης που κατοικούν στην Πρωτεύουσα!


Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook αναφέρει τα εξής:
«Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στην αγαπημένη μας ομάδα του Παμίσου, νιώθουμε και εμείς οι κάτοικοι των Αθηνών αλλά με καταγωγή από την Μεσσήνη την ανάγκη να συνεισφέρουμε τα μέγιστα στην ομάδα μας.
Η συνεισφορά θα γίνει μέσω της ενεργοποίησης του Συνδέσμου Οπαδών Παμίσου Μεσσήνης Αθήνας οι «Καρχαρίες». Ο Σύνδεσμός μας θα λειτουργήσει με βάση το καταστατικό του Συνδέσμου της Μεσσήνης και σε άμεση συνεργασία με τα μέλη του τοπικού μας Συνδέσμου.
Θα κινηθεί με άξονα την ηθική την διαφάνεια και την αξιοπιστία όπως αρμόζει στην ιστορική μας ομάδα.
Τα βήματα που θα κινηθούμε είναι τα εξής:
1. Δημιουργία βασικού πυρήνα 50 μελών οι οποίοι θα είναι μπροστάρηδες στο νεο εγχείρημα. (Ήδη έχουν συμπληρωθεί οι συμμετοχές κατά ένα μεγάλο ποσοστό).
2. Εύρεση χώρου στέγασης και επικοινωνίας. (Προσωρινή αντιπρόεδρος Παμίσου Μεσσήνης κ. Αλέκος Βλαχάκης τηλ. 2722/022704 κιν. 6944/752203.
3. Επαφή με επιχειρηματίες Μεσσηνιακής καταγωγής που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα όπως και με Μεσσηνίους στελέχη πολυεθνικών για την εξεύρεση χορηγιών για την ομάδα μας. (Υπάρχει ενδιαφέρον και οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο).
4. Κάθοδο στην Μεσσηνία για την υποστήριξη της ομάδας μας με τη μορφή εκδρομής. (π.χ αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ Σάββατο πρωϊ και επιστροφή Κυριακή μετά το παιχνίδι.
5. Επαφή με καταστηματάρχες και επιχειρηματίες Μεσσηνιακής καταγωγής οι οποίοι θα παράσχουν κάποια έκπτωση στα μέλη του Συνδέσμου μας και τα οποία (καταστήματα μπορεί να γίνουν και σημεία συγκέντρωσης των Μεσσήνιων που κατοικούν στην Αθήνα.
6. Επιδίωξη συνεργασίας κι με άλλους συλλόγους απανταχού Νησιωτών με σκοπό την δημιουργία κοινών δράσεων π.χ. ομιλίες.
Πιστεύουμε αγαπητοί φίλοι/ες ότι τα παραπάνω είναι εφικτά και υλοποιήσιμα και για αυτά θα προσπαθήσουμε πάντα μέσα από την μεγάλη μας αγάπη για τον Πάμισο.
Επιτροπή Συντονισμού για την Δημιουργία Συνδέσμου. Ο Επικεφαλής Βασίλης Ηλιόπουλος
Υ.Γ 1: Θα υπάρξει ενημέρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα με τα τηλέφωνα επικοινωνίας και περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση των φιλάθλων για την υλοποίηση του στόχου της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ΄Εθνική!
Υ.Γ 2: Η επιστολή για την δημιουργία του Νέου Σύνδεσμου Οπαδών Παμίσου Μεσσήνης Αθήνας οι «Καρχαρίες» κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ και στον γενικό διευθυντή και πρώην διεθνή ρέφερι Ηρακλή Τσικίνη».