Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 16:00

Πετυχημένο το τουρνουά στη μνήμη του Σταύρου Παπαδόπουλου

Γράφτηκε από τον
Πετυχημένο το τουρνουά στη μνήμη του Σταύρου Παπαδόπουλου

Με την τελετή λήξης και τις απονομές στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, έπεσε την Τρίτη η “αυλαία” στο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών, που διοργάνωσαν ο Μεσσηνιακός, ο Αίαντας και ο Πανθουριακός, στη μνήμη του Σταύρου Παπαδόπουλου, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Το 1ο Κalamata Cup “Σταύρος Παπαδόπουλος” διεξήχθη σε δύο τριήμερα με δεκάδες ποδοσφαιριστές να δίνουν το “παρών”.

Στο β’ μέρος του τουρνουά, που έγινε σε συνεργασία με με την εταιρεία Boca Sports,συμμετείχαν οι: Αήττητος Σπάτων, Αίαντας Καλαμάτας, Αριστέας Άργους, Αστέρας Βάρης, Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας και Tornados Καλαμάτας.
Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στα γήπεδα Μεσσηνιακού, Αδερφών Σακελλαρόπουλου, Λαιίκων και Ασπροχώματος.

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού βρέθηκε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αδελφός του αείμνηστου Σταύρου Παπαδόπουλου. Ο Γ. Παπαδόπουλος έκανε την απονομή των κυπέλλων και εξέφρασε την ικανοποίησή του στους διοργανωτές για την πρόσκληση, αλλά και την χαρά του για το μεγάλο πλήθος παιδιών που βρέθηκε στο γήπεδο. Απονομές έκαναν επίσης ο συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιάννης Ηλιάδης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλίας Αλεξέας. Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους, εκφράζουν την ικανοποίηση για τη μεγάλη συμμετοχή, αναφέροντας μεταξύ άλλων: :Το 1 st Kalamata Cup “Σταύρος Παν. Παπαδόπουλος» πέρασε στη αθλητική ιστορία της Καλαμάτας, ως μια επιτυχημένη εκδήλωση, καρπός της οποίας υπήρξε σημαντικό αθλητικό και οικονομικό αποτύπωμα. Οφείλονται εύσημα στον οραματιστή κ. Αγαθοκλή Χρ. Χριστόπουλο, πρόεδρο του Α.Σ. «Πανθουριακός», διότι χάρη στην δική του καθοριστική παρέμβαση έγινε πράξη άλλο ένα σπουδαίο αθλητικό event στην Καλαμάτα”.