Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 13:03

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ξεκίνημα με τριπλό μεταγραφικό χτύπημα

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ξεκίνημα με τριπλό μεταγραφικό χτύπημα

 

Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι ο Μιλτιάδης που ανακοίνωσε το Σάββατο τις τρεις πρώτες του κινήσεις, εν όψει της νέας σεζόν στην Α’ τοπική…

Η ομάδα του Πύργου απέκτησε τον τερματοφύλακα Τάσο Κωνσταντακόπουλο, τον κεντρικό αμυντικό Σπύρο Οδεμισιώτη και τον δεξιοπόδαρο αμυντικό Διονύση Γεωργιόπουλο.
Ο πρώτος είχε μείνει ελεύθερος από την Α.Ε. Μάνης που ήταν την περσινή σεζόν και θεωρείται ένας από τους καλύτερους Μεσσήνιους τερματοφύλακες τα τελευταία χρόνια, έχοντας αγωνιστεί και σε Πανθουριακό, Α.Ο. Διαβολιτσίου (στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής), Πάμισο, Π.Σ. Η Καλαμάτα, Ολυμπιακό Καλαμάτας και Α.Ο. Φαραί.
Ο Οδεμισιώτης τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Πανθουριακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 2021-22. Ακόμη έχει περάσει από τον Πάμισο και τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Ο Γεωργιόπουλος ήταν βασικό στέλεχος της Κυπαρισσίας τα δύο τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενος στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας. Ακόμη ο βραχύσωμος αμυντικός έχει φορέσει τη φανέλα της Εράνης, του Α.Ο. Διαβολιτσίου και του Δωρίου. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρει καλά ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλόμαλος, μιας και τον είχε την περσινή σεζόν στην Κυπαρισσία.

Εννέα ανανεώσεις

Συνάμα η διοίκηση του Μιλτιάδη προχώρησε το Σάββατο και σε δύο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών… Ετσι τα ασπρόμαυρα θα φορούν και του χρόνου, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Βασίλης Αθανασόπουλος και ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Παπανικολόπουλος.
Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε 32 γκολ την περσινή σεζόν στην Α1 τοπική και θα είναι από τα βαριά χαρτιά του Μιλτιάδη και τη νέα περίοδο στην πρώτη κατηγορία, με την ευχέρεια που διαθέτει στο σκοράρισμα.

Ο Παπανικολόπουλος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και θα συνεχίσει με τη φανέλα του Μιλτιάδη.
Χθες Κυριακή οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από τον περσινό βασικό κορμό συνεχίστηκαν. Ετσι παίκτες του Μιλτιάδη και την προσεχή περίοδο θα είναι οι Ντίνος Γαλάνης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Πέτρος Μπολούν, Τάρλεφ, Τάσος Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Κυριακόπουλος και Κώστας Σταθόπουλος.
Οι μεταγραφές θα έχουν συνέχεια τις επόμενες ημέρες για την ομάδα του Πύργου, μιας και υπάρχουν προχωρημένες επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές.
Στόχος είναι το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας, με τους στόχους του Μιλτιάδη και στην Α’ τοπική να είναι πρωταγωνιστικοί…