Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 21:05

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό και πήρε την αδειοδότηση

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό και πήρε την αδειοδότηση

 

Ευχάριστα ήταν τα νέα αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης για την “Μαύρη Θύελλα”...

Σήμερα το απόγευμα εκδικάστηκε η έφεση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ και η απόφαση που βγήκε από το Δευτεροβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ ήταν θετική για την Καλαμάτα. Κάτι που σημαίνει πως δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό και πήρε την αδειοδότηση για τη σεζόν 2013-14.
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι με ψήφους 6 εναντίον μιας δικαιώθηκε στην επιτροπή εφέσεων και πήρε την αδειοδότηση για τη σεζόν 2023-2024", ανέφερε η ανακοίνωση
της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.
Μια... λυτρωτική απόφαση για την Καλαμάτα που κρίνει και το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Να θυμίσουμε πως αν δεν είχε ανατραπεί η απόφαση περί αδειοδότησης, η "Μαύρη Θύελλα" θα είχε τη δυνατότητα να κάνει μόνο τρεις μεταγραφές άνω των 25 ετών και οι δύο πρώτες θέσεις έχουν κλείσει με την απόκτηση του 36χρονου επιθετικού Χερόνιμο Μπαράλες από τον Αστέρα Τρίπολης και του 31χρονου αμυντικού Γιώργου Βαλεριάνου από τον Ιωνικό.

Αύριο τα σπουδαία για Αμανατίδη

Από εκεί και πέρα στην Καλαμάτα βρίσκεται από σήμερα ο Περικλής Αμανατίδης. Ο πρώην προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας είχε επαφές με συνεργάτες και μέλη της διοίκησης της “Μαύρης Θύελλας”, χωρίς ωστόσο να πέσουν οι υπογραφές. Κάτι που λογικά θα συμβεί αύριο Τρίτη, με τον Αμανατίδη να πηγαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράφει, ώστε να κλείσει και τυπικά το κεφάλαιο προπονητής στη μεσσηνιακή ομάδα.