Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 21:19

Παναθηναϊκός - Πετρολούλ 2-0: Άρεσε το τριφύλλι, περισσότερο απ' όλους ο Τζούριτσιτς (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός - Πετρολούλ 2-0: Άρεσε το τριφύλλι, περισσότερο απ' όλους ο Τζούριτσιτς (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Πετρολούλ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του με τον Γιοβάνοβιτς να δίνει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ έως τώρα ενώ ο Τζούριτσιτς στα 45' πρώτα λεπτά με το τριφύλλι στο στήθος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που το ζητούμενο ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που έως τώρα δεν είχαν παίξει πολύ και δεν αγωνίστηκαν καθόλοι οι Αϊτόρ, Σπόραρ, Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Μπερνάρ μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Πετρολούλ και άρεσε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ενώ εξαιρετικός ήταν ο Φίλιπ Τζούριτσιτς στα πρώτα 45λεπτά που πήρε στα πόδια του με το τριφύλλι στο στήθος με τον Σέρβο μέσο να έχει αρκετές ωραίες εμπνεύσεις, κάθετες πάσες και δοκάρι.

Σκόρερ των πράσινων ήταν οι Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης, πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ το τριφύλλι είχε και τρία δοκάρια καθώς πλην του Τζούριτσιτς άτυχοι στάθηκαν και οι Γερεμέγεφ, Μπιλάλ με το κάθετο δοκάρι να σταματάει τις προσπάθειες τους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (63' Ξενόπουλος), Κώτσιρας (63' Βαγιαννίδης), Σιδεράς (70' Κάτρης), Μάγκνουσον (63' Φικάι), Μλαντένοβιτς (63' Χουάνκαρ), Τσόκαϊ (63' Ζέκα), Τσέριν (44' Τρουιγιέ), Τζούριτσιτς (46' Φρόκου, 70' Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (63' Καμπετσής), Βέρμπιτς (63' Καλοσκάμης), Γερεμέγεφ (70' Μπιλάλ).
ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ: Ζίμα, Ντούα (60' Χάνκα), Παπ, Γκαρούτι, Τίκου, Ντιομάντε, Τζέφερσον, Μούσι (65' Ραντουλέσκου), Ζαίρ, Γκροζάβ, Πέτροβιτς.

 

Πηγή: sport24.gr