Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 12:38

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Συνένωση με Ολυμπιακό Διαβολιτσίου

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Συνένωση με Ολυμπιακό Διαβολιτσίου

Μετά από τέσσερα χρόνια που έζησε το όνειρο της Γ’ εθνικής, το Διαβολίτσι επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της Μεσσηνίας την προσεχή περίοδο.

Την περασμένη Κυριακή έγινε μια συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού των μελών και των φίλων του συλλόγου, για τον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου στην Α’ τοπική κατηγορία.
Αυτό που αποφασίστηκε είναι να υπάρξει ενοποίηση των δύο ομάδων του χωριού, του ΑΟΔ και του Ολυμπιακού Διαβολιτσίου που ούτως η άλλως είχαν στενή συνεργασία.
Ουσιαστικά ο ΑΟΔ θα απορροφήσει τον Ολυμπιακό (δεν κατέβηκε την περσινή σεζόν μιας και δεν είχε εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ) και οι δύο ομάδες θα πορευτούν σαν μια από τη νέα χρονιά.
Το πιθανότερο είναι νέος πρόεδρος να είναι ο Σπύρος Αθανασόπουλος, που ήταν πρόεδρος στον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει.
Από τις πρώτες κουβέντες που έγιναν φάνηκε πως στόχος του Διαβολιτσίου θα είναι να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν, δημιουργώντας μια δυνατή ομάδα που θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό.
Οσον αφορά το ρόστερ, στόχος είναι να μείνει ο κορμός από την περσινή ομάδα, είναι δεδομένο όμως πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.
Οι τρεις πρώτοι που αποχώρησαν είναι οι Βασιλειάδης, Αλεξανδρής και Ορλάντο και έπεται συνέχεια.

Χλοοτάπητας στο γήπεδο!

Για το γήπεδο τα νέα μετά από πολλούς μήνες είναι ευχάριστα, μιας και πριν από λίγες εβδομάδες τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας (ήρθε έτοιμος σε ρολά) και θα είναι έτοιμος για τη νέα περίοδο. Να θυμίσουμε πως το γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” ήταν παρατημένο και κλειστό τα δύο τελευταία χρόνια, με τον ΑΟΔ να χρησιμοποιεί ως έδρες τα γήπεδα Μελιγαλά και Ασπροχώματος.
Αγκάθι όμως εξακολουθεί να παραμένει ο περιβάλλον χώρος και τα αποδυτήρια, που χρειάζονται εργασίες για να είναι έτοιμο το γήπεδο να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες.