Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 13:56

ΕΡΑΝΗ: Αποχώρησαν Τσόπελας και Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Αποχώρησαν Τσόπελας και Γεωργιόπουλος

Από τους παίκτες του ρόστερ που τελείωσε τη χρονιά ξεκινά ο προγραμματισμός της Εράνης, εν όψει της νέας σεζόν που θα την βρει στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Μάλιστα έγιναν γνωστές οι δύο πρώτες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών… Πρόκειται για τον αμυντικό Γιάννη Τσόπελα και τον μεσοεπιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της Γ’ εθνικής και έτσι αποτελούν παρελθόν από την Εράνη.
Τόσο ο Τσόπελας όσο και ο Γεωργιόπουλος ήταν από τα βασικά στελέχη της φιλιατρινής ομάδας και η αποχώρηση τους αφήνει ένα μεγάλο κενό στη δεξιά πτέρυγα.
Οσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες υπάρχει πρόθεση και καλή εκατέρωθεν διάθεση να συνεχίσουν στα πράσινα, προκειμένου να υπάρχει ένας κορμός που θα πλαισιωθεί με ορισμένες δυνατές μεταγραφές.

Επιτυχημένο το τουρνουά ακαδημιών

Από εκεί και πέρα με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου το τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσε η Εράνη στα Φιλιατρά.
Οκτώ ομάδες, εκατοντάδες παιδιά και τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες (Κ8, Κ10, κ12 και Κ14) συμμετείχαν στο τουρνουά που διοργανώθηκε για 5η χρονιά.
Η τελετή λήξης και οι απονομές έγιναν την Κυριακή αργά το απόγευμα στην πλατεία Φιλιατρών.