Πέμπτη, 16 Οκτώβριος 2014 20:06

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παναγιώτης Νίκας και Γιώργος Ράλλης αισιοδοξούν για το προπονητήριο στα Παλιάμπελα

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατασκευή του προπονητικού κέντρου στο χώρο στα Παλιάμπελα που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Καλαμάτας στην "Μαύρη Θύελλα", σύμφωνα με όσα δήλωσαν σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Γιώργος Ράλλης.


Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Καλαμάτας όπου έκαναν ένα απολογισμό των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα και προγραμμάτισαν τις επόμενες ενέργειες τους για την ολοκλήρωση του έργου.
Οπως τόνισε ο κ. Νίκας μετά το τέλος της συνάντησης τους, έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της παρέμβασης, η οποία περιελάμβανε νομικές παρεμβάσεις αλλά και τοποθέτηση περίφραξης. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση όπου - με την σχετική μελέτη ολοκληρωμένη - θα γίνει κουβέντα σχετικά με την διαμόρφωση του χώρου και την σχετικά γρήγορη παράδοση του.
«Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια από όλους για να ανέβει η ομάδα. Είναι υποχρέωση μας να βοηθήσουμε», τόνισε ο κ. Νίκας που σημείωσε επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει δυνατότητα να αναφερθεί στο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο.
Να τονίσουμε πως ο κ. Νίκας σημείωσε πως στην κατασκευή του έργου θα συμβάλλει οικονομικά και η ομάδα της Καλαμάτας καθώς και ότι το γήπεδο θα απευθύνεται κυρίως στην ομάδα αλλά θα ανήκει σε όλους τους δημότες.
«Με τα… μάτια συνεννοούμαστε με τον δήμαρχο, όλα τα πάνε καλά», σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης.