Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 12:55

"Μπαμ" με Σαραντόπουλο ο Μιλτιάδης!

Γράφτηκε από τον
"Μπαμ" με Σαραντόπουλο ο Μιλτιάδης!

 

Εναν από τους κορυφαίους μεσσήνιους μεσοεπιθετικούς έκανε δικό του ο Μιλτιάδης…

Η ομάδα του Πύργου απέκτησε τον Αγγελο Σαραντόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πάμισο.
Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δυναμώνει πολύ από τη μέση και μπροστά τους ασπρόμαυρους και συνθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην επίθεση με τον Βασίλη Αθανασόπουλο.
Ο Νησιώτης άσος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Πάμισο, πήρε μεταγραφή σε νεαρή ηλικία Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια έχει περάσει από Καλαμάτα, ΠΑΟ Βάρδα, ΑΕ Μεσολογγίου, Υπατου, Πανθουριιακό, Ολυμπιακό Ανάληψης και ένα μικρό διάστημα στον Τέλλο Αγρα.
Μια ακόμη κίνηση που φαίνονται οι προθέσεις του Μιλτιάδη τη νέα χρονιά στην Α' τοπική, στην οποία επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια και θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του.
Αυτή ήταν η πέμπτη μεταγραφή της ομάδας του Πύργου στο θερινό παζάρι, μιας και είχαν προηγηθεί οι Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Σπύρος Οδεμισιώτης, Διονύσης Γεωργιόπουλος και Τάσος Τσόπελας.
Οι μεταγραφές βέβαια δεν σταματούν εδώ για τους ασπρόμαυρους, μιας και θα αποκτηθούν ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός, ένας εξτρέμ και ένας κεντρικός μέσος. Και οι τρεις θα είναι πρωτοκλασάτοι παίκτες, πρώτης γραμμής που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Από την άλλη η μοναδική αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι αυτή του Αγγελου Γεωργιόπουλου, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσουν κι άλλοι παίκτες.
Να θυμίσουμε πως στον πάγκο του Μιλτιάδη τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο τέως προπονητής της Κυπαρισσίας Γιώργος Καλόμαλος, ο οποίος πήρε τη θέση του Θανάση Λακριντή.