Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 16:51

16ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Η Σπερχογεία κατέκτησε τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
16ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Η Σπερχογεία κατέκτησε τον τίτλο

Με την Σπερχογεία να κατακτά τον τίτλο, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το φετινό 16ο πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργάνωσε η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Οι “ταύροι” πήραν στα χαρτιά τη νίκη με 3-0, αφού έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα η Εράνη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Τέλλου Αγρα στην έδρα του, στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια, αναδείχθηκε πρωταθλητές.
Ο ΠΑΟΚ πήρε επίσης τη νίκη στα χαρτιά με 3-0, καθώς και ο Απόλλων Καλαμάτας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Στο μοναδικό ματς, που έγινε για την 5η αγωνιστική ο Τέλλος Αγρας υποδέχτηκε την Ομόνοια με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2. Μάλιστα η Ομόνοια πήρε προβάδισμα στο σκορ με 2-0 και ισοφάρισε η ομάδα των Γαργαλιάνων στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Αναλυτικά η εικόνα σε αυτό το ματς, είναι η ακόλουθη:

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-2

Ισόπαλος με 2-2 τελείωσε ο αγώνας του Τέλλου Αγρα με την Ομόνοια, που διεξήχθη προχθές στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.
Ηταν το τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, όπου οι γηπεδούχοι με νίκη θα διεκδικούσαν τον τίτλο, αφού και με την Σπερχογεία στο μεταξύ τους παιχνίδι είχαν αναδειχθεί ισόπαλη με το ίδιο σκορ.
Η Καλαματιανή ομάδα προηγήθηκε με 2-0 στο 38’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δ. Σώκαλη το οποίος κέρδισε ο Πιτσιλής και στο 49’ με απευθείας φάουλ του Πιτσιλή. Οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά με τον Λίτσα στο 58’ ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και στο 61’ ο Μπακάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γ. Μιχαλόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Λουκά, Στ. Γιαλικάρη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μανωλόπουλος, Αγγελόπουλος, Ανδρώνης, Μίχος, Τσέκερης, Ανδρινόπουλος, Μπακάκης, Λίτσας, Τζωρτζίνης, Διακουμόπουλος, Γκιώνης. Στον πάγκο ήταν οι Κωνσταντόπουλος, Βλαχαδάμης, Λουστρόπουλος, Πετρόπουλος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Κάρλος, Αργάνης, Μαντούκας, Ζαγαρέλος, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Διονυσόπουλος, Δ. Σώκαλης, Βαρελάς, Αλάμαρας, Πιτσιλής. Στον πάγκο ήταν οι Γκίζας, Κομπότης, Μαρινάκης.
Μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, η Σπερχογεία, όπως προαναφέραμε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς και στη δεύτερη θέση με δύο πόντους έμεινε ο Τέλλος Αγρας.
Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
Τέλλος Αγρας – Ομόνοια 2-2
Απόλλων – ΠΑΟΚ (χ.α.) 0-3
Εράνη – Σπερχογεία (χ.α.) 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Σπερχογεία 16-5 13
2. Τέλλος Αγρας 13-6 11
3. Ομόνοια 11-7 10
4. ΠΑΟΚ 11-9 6
5. Απόλλων 0-12 0
6. Εράνη 0-12 0
* Απόλλων Καλαμάτας και Εράνη δεν συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.