Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 10:33

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στα ασπρόμαυρα και ο Γιαννίκογλου

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στα ασπρόμαυρα και ο Γιαννίκογλου

 

Η μεταγραφική αντεπίθεση της Καλαμάτας συνεχίζεται μιας και χθες ανακοίνωσε μια ακόμη κίνησή της…

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τους ασπρόμαυρους εδώ και ημέρες και χθες έπεσαν οι υπογραφές για συμβόλαιο δύο χρόνων. Πρόκειται για έμπειρο τερματοφύλακα με θητεία σε σπουδαίες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που θα κληθεί να καλύψει το κενό που αφήνει ο Δημήτρης Ταϊρης, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας στη Super League 2. Μάλιστα ο Γιαννίκογλου την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε τον τίτλο στον α’ όμιλο της Super League 2 με τον Πανσερραϊκό και φυσικά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο 30χρονος γκολκίπερ κατέγραψε 15 συμμετοχές με την ομάδα των Σερρών, όμως τον Μάρτιο υπέστη εξάρθρωση ώμου και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.
Η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ΠΑΕ αναφέρει:
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Μάκη Γιαννίκογλου ο οποίος υπέγραψε για 2 χρόνια. Είναι 30 ετών (25-3-93) τερματοφύλακας με ύψος 1.89 και αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό με τη φανέλα του οποίου πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Έχει πλούσιο βιογραφικό ξεκινώντας την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο από την Κυπριακή Ομόνοια.
Το 2015 μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Καβάλα, φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, ενώ το 2017 πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2018 υπέγραψε στην ΑΕΚ, ενώ το 2019 επέστρεψε στον ΠΑΣ. Από το 2020-22 αγωνίστηκε στην Σουντουβα της Λιθουανίας.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει το στόχο της, κρατώντας την εστία του ανέπαφη όσο γίνεται περισσότερο”.
Αυτή ήταν η έβδομη μεταγραφή της Καλαμάτας στο θερινό παζάρι, μιας και είχαν προηγηθεί οι Σέλσο Ραπόζο, Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα, Τζερόνιμο Μπαράλες, Γιώργος Βαλεριάνος, Στέργιος Δημόπουλος και Χουάν Κατάλντι.