Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 18:45

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δικός του και ο Θανάσης Γεωργιόπουλος!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δικός του και ο Θανάσης Γεωργιόπουλος!

Εναν πρωταθλητή Μεσσηνίας ενέταξε στο δυνάμικό του ο Μιλτιάδης. Ο λόγος για τον Θανάση Γεωργιόπουλο, που φέτος πανηγύρισε με την Εράνη την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και εν συνεχεία την άνοδο στη Γ' εθνική.

Ο 33χρονος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα του Πύργου, με την οποία πρόπερσι πήρε το πρωτάθλημα στη Β' τοπική, ενώ έχει αγωνιστεί με το Μιλτιάδη ακόμη και στη Δ' εθνική! Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μιλτιάδης έκοψε πρώτος το νήμα στην Α1 τοπική και επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Το ζητούμενο για το Μιλτιάδη είναι να πρωταγωνιστήσει για τρίτη σερί χρονιά και οι μέχρι τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, το επιβεβαιώνουν.
Ο Θανάσης Γεωργιόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους μεσσήνιους ποδοσφαιριστές, όπως και ο Αγγελος Σαραντόπουλος που υπέγραψε πρόσφατα, εμώ ξεχωρίζουν απόκτημα ο γκολκίπερ Τάσος Κωνσταντακόπουλος και οι αμυντικοί Διονύσης Γεωργιόπουλος και Σπύρος Οδεμισιώτης. Ο Μιλτιάδης έχει αποκτήσει και τους Στράτο Παπανικολό και Τάσο Τσόπελα και έτσι έφθασε τις εφτά ΄προσθήκες και έπεται συνέχεια!