Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 11:50

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παίρνει Κωστούλα από Ηρακλή

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παίρνει Κωστούλα από Ηρακλή

Παίκτης της Καλαμάτας θα πρέπει να θεωρείται ο Μάριος Κωστούλας.

Ο 27χρονος αμυντικός του Ηρακλή τα έχει βρει σε όλα με τη "Μαύρη Θύελλα" και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του. Ο Κωστούλας έρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με τους Θεσσαλονικείς (51 συμμετοχές), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν εκ των αρχηγών του ιστορικού συλλόγου. Εκτός από τον Ηρακλή, έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα Ρόδου, Απόλλωνα Λάρισας, Ιωνικό, Αγιο Ιερόθεο και Ατρόμητο. Εχει ύψος 1,83 και έρχεται στην Καλαμάτα για να προσφέρει μία ακόμα λύση στον Περικλή Αμανατίδη, όσον αφορά το κέντρο της άμυνας. Θυμίζουμε, ότι η μεσσηνιακή ομάδα έχει πάρει και τον Στέργιο Δημόπουλο από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ συνεχίζει από πέρυσι ο Νίκος Μπαξεβάνος. Θα αποκτηθεί σίγουρα ένας ακόμα στόπερ, με δεδομένο ότι αποχώρησαν οι Ντάνι Λουπάνο και Τζούνιορ Μπακαγιόκο. Με την προσθήκη του Κωστούλα, η Καλαμάτα θα φθάσει τις οχτώ μεταγραφές στο θερινό παζάρι. (Σέλσο Ραπόζο, Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα, Τζερόνιμο Μπαράλες, Γιώργος Βαλεριάνος, Στέργιος Δημόπουλος, Χουάν Κατάλντι, Μάκης Γιαννίκογλου, οι παίκτες που έχουν υπογράψει).

Κινείται και για μέσο

Ο νέος προπονητής Περικλής Αμανατίδης έχει ζητήσει και την απόκτηση μέσου, που θα έχει κυρίως δημιουργικά χαρακτηριστικά και η διοίκηση έχει επαφές, ώστε να εκπληρώσει την επιθυμία του. Το ιδανικό θα είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας την 1η Αυγούστου και από εκεί και πέρα, να γίνει άλλη κίνηση, εφόσον κριθεί ότι υπάρχει ανάγκη.
Ο σχεδιασμός εξελίσσεται πάντως ικανοποιητικά, με την Καλαμάτα να καλύπτει σταδιακά τα κενά στο ρόστερ από τις πολλές αποχωρήσεις.