Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 10:39

ΕΡΑΝΗ: Ετοιμάζει “πακέτο” μεταγραφών

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Ετοιμάζει “πακέτο” μεταγραφών

Στο… φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές στην Εράνη, εν όψει της επιστροφής μετά από 30 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας ανακοίνωσαν την Δευτέρα την απόκτηση του Κώστα Ηλιόπουλου από το Διαβολίτσι και έχουν κλείσει άλλους τρεις ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αμυντικό χαφ που αγωνιζόταν σε ομάδα Γ’ εθνικής, δεξί μπακ που έπαιζε στην Α’ τοπική Μεσσηνίας και μεσοεπιθετικό που αγωνιζόταν επίσης στη πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία του νομού μας. Και τρεις παίκτες αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με δεδομένο ότι την προσεχή Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία.
Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, αφού ο Κώστας Λυμπερόπουλος που θα βρίσκεται στον πάγκο για 7η διαδοχική χρονιά, έχει ζητήσει ακόμα την απόκτηση τερματοφύλακα, στόπερ και επιτελικού μέσου. Προσθήκες που είναι απαραίτητες, μιας και η Γ’ εθνική είναι σαφώς πιο απαιτητική κατηγορία, ενώ πρέπει να καλυφθούν και τα κενά από τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού.

Ποιοι έχουν αποχωρήσει

Παρελθόν για την Εράνη αποτελούν ως γνωστόν, οι Γιάννης Τσόπελας, Θανάσης Γεωργιόπουλος, Νίκος Χρονόπουλος και Παναγιώτης Πλάκας. Ακόμα θα αποχωρήσει ο Αλκίνοος Μιχαλόπουλος, καθώς το φθινόπωρο θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και είναι σε εκκρεμότητα η περίπτωση του Νίκου Βασιλόπουλου.

Συνεχίζει και ο Κουμπαρούλης

Οσον αφορά τις ανανεώσεις, μετά τους Πέππα, Μπινιώρη, Μπάρκα και Γκεβόρι, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Εράνης και ο Φώτης Κουμπαρούλης. “Επέκταση συνεργασίας με τον γκολκίπερ της ομάδας μας, Κουμπαρούλη Φώτη, που θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία μας και στην Γ' Εθνική”, αναφέρει η ανακοίνωση των Φιλιατρινών για την πέμπτη στη σειρά ανανέωση, ενώ στα Φιλιατρά αναμένεται να συνεχίσει και ο Κόλλιας.

Κοντά σε Γιουκαρή

Επαφές με τον 28χρονο πρώην μέσο του Ασπρόπυργου Ραφαήλ Γιουκαρή έχει η Εράνη. Ο Γιουκαρής αγωνίζεται στις θέσεις 6-8 και “κουβαλά” εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας μεταξύ άλλων παίξει σε Καλλονή, Αιολικό, Αγία Νάπα. Τρίκαλα και Αρη Λεμεσού. Ο Γιουκαρής είναι από τη Μυτιλήνη, αλλά για επαγγελματικούς λόγους θα βρίσκεται στην Κυπαρισσία και είναι πιθανό να παίξει ποδόσφαιρο στους Φιλιατρινούς. Η περίπτωση του δεν σχετίζεται με τις τρεις “κλεισμένες” μεταγραφές.