Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 12:39

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα “πράσινα” και πάλι ο Σταματελόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα “πράσινα” και πάλι ο Σταματελόπουλος

Τα “πράσινα” θα φορά τη νέα σεζόν ο Αρης Σταματελόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει στον Πάμισο, έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Διαβολίτσι και στη Γ’ εθνική, ενώ στο παρελθόν φόρεσε ακόμα τη φανέλα της Καλαμάτας, του Τέλλου Αγρας, της Στενωσιάς, της Ομόνοιας και του Μεσσηνιακού.

“Επιστροφή στην ομάδα μας για τον Άρη Σταματελόπουλο Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Άρη. Ένα παιδί γνωστό για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα Άρη καλώς ήρθες πίσω στη παρέα και στο Νησί”, αναφέρει η ανακοίνωση του Παμίσου για τη συμφωνία με τον ικανό δεξιό μπακ. Ο Σταματελόπουλος αποτελεί το πρώτο θερινό απόκτημα των κυπελλούχων Μεσσηνίας, που παράλληλα προχώρησαν χθες σε μία ακόμα ανανέωση.

13αρι στις ανανεώσεις με Ντίσα

Ο λόγος για τον μέσο Κλέιβι Ντίσα. “Ο δυναμικός μέσος και ένα εξαιρετικό παιδί θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα που έμαθε από μικρός και αγάπησε”. Σημειώνεται στην ανακοίνωση για την 13η στη σειρά ανανέωση. Θυμίζουμε ότι από πέρυσι συνεχίζουν και οι Σάρι Τόσκα, Στάθης Βλάχος, Δημήτρης Φιλόπουλος, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Διονύσης Παπαδόπουλος, Ετεοκλής Δεμπεγιώτης, Αγγελος Μπαστακός Ρονάλντο Αράπι, Αλέξανδρος Μπορχάν, Βαγγέλης Κουλόπουλος, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Διονύσης Ιμεράσι.