Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 13:54

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: “Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα”, λέει ο Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: “Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα”, λέει ο Παλαμάρας

Προπονητής του Α.Ο. Φοινικούντας είναι εδώ και λίγες μέρες ο Κώστας Παλαμάρας.

Ο πρώην τεχνικός του Α.Ο. Διαβολιτσίου έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του φιλόδοξου συλλόγου και θα αντικαταστήσει στον πάγκο τον Παναγιώτη Κάππο. Η Φοινικούντα θα είναι ο 8ος σταθμός στην προπονητική διαδρομή του παλαίμαχου αμυντικού της “Μαύρης Θύελλας” και του Πανιωνίου, ο οποίος ξεκίνησε από τον πάγκο του Α.Σ. Φυτειάς και εργάστηκε ακόμα σε Κυπαρισσία, Ολυμπιακό Ανάληψης, Εθνικό Μελιγαλά, Πατίστα, Τσικλητήρα Πύλου και Διαβολίτσι, έχοντας εμπειρία και από Γ’ εθνική με Τσικλητήρα και ΑΟΔ. Μιλώντας στην “Ε” για τους στόχους του με τη Φοινικούντα τόνισε ότι: “Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα στη Β’ τοπική. Στόχος είναι είναι να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο με ντόπιους ποδοσφαιριστές. Να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το νέο πρωτάθλημα δεν θα έχει σχέση με το περσινό, όπου ήταν λίγα τα παιχνίδια λόγω του Μητρώου. Θέλουμε να βρίσκονται στο γήπεδο όσο γίνεται περισσότερα παιδιά”.

Την περσινή σεζόν η Φοινικούντα κατέκτησε την τρίτη θέση στην Α1 τοπική, πίσω από τον Μιλτιάδη και τη Θύελλα Χαρακοπιού και έτσι η διοίκηση διατήρησε τον βασικό κορμό παικτών. Μεταγραφικά, η μοναδική προσθήκη μέχρι σήμερα είναι ο έμπειρος μέσος Στέλιος Σπανός από τον Πανθουριακό.

Κόουλμαν και Κορακάκης στη Φοινικούντα

Διακοπές στη Φοινικούντα έκαναν το προηγούμενο διάστημα ο προπονητής του Ατρομήτου Κρις Κόουλμαν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Κορακάκης, που έχει καταγωγή από τη Λαχανάδα. Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν με τους ανθρώπους του Α.Ο. Φοινικούντας και μάλιστα έκαναν προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα και η διοίκηση τους ευχαρίστησε δημόσια γι’ αυτή τη χειρονομία. Οι ιθύνοντες ευελπιστούν πλέον ότι θα δοθεί λύση και με το γηπεδικό και η νέα δημοτική αρχή θα φτιάξει γήπεδο στη Φοινικούντα.