Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 12:10

ΕΡΑΝΗ: Από Δευτέρα πατάνε γήπεδο οι Φιλιατρινοί

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ:  Από Δευτέρα πατάνε γήπεδο οι Φιλιατρινοί

 

Την προσεχή Δευτέρα 31 του μήνα θα ξεκινήσει η Εράνη την προετοιμασία τη για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.


Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών, όπου μετά την πρώτη γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση    για τη νέα χρονιά.
Η Φιλιατρινή ομάδα θα προετοιμαστεί για τα τα επίσημα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αλλά και στο κύπελλο Μεσσηνίας. Για την έναξη της προετοιμασίας η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ παικτών και τεχνικής ηγεσίας θα λάβει μέρος στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών, την Δευτέρα 31/08/2023 και ώρα 19:00.
Ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία σε όλους τους συλλόγους που ξεκινούν τις προσπάθειές τους.
Το ταξίδι μας στη Γ’ Εθνική αρχίζει με κάθε επισημότητα!”.

Στον πάγκο ο Αλέκος Τσατάς

Ο έμπειρος προπονητής Αλέκος Τσατάς είναι από χθες και επίσημα μέλος στο προπονητικό επιτελείο της Εράνης και άμεσος συνεργάτης του προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλου. Αυτό γνωστοποίησε η διοίκηση με τη παρακάτω ανακοίνωση: “Το Δ.Σ του συλλόγου ενημερώνει πως ο πολύπειρος προπονητής Αλέκος Τσατάς εντάσσεται στο τεχνικό τιμ, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Λυμπερόπουλου.
Αμφότεροι θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024, που θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”.

Δεύτερη μεταγραφή ο Στραβάκος

Ο Γιάννης Στραβάκος (φωτό), αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Εράνης, μετά τον Κώστα Ηλιόπουλο, που είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες. Ο 23χρονος μέσος τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στον Α.Ο. Διαβολιτσίου και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει και την Εράνη να πετύχει τους στόχους της. Στη Φιλιατρινή ομάδα θα βρει τον Κώστα Ηλιόπουλο, που αποτελεί τη πρώτη μεταγραφή των “πράσινων” και με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο Διαβολίτσι.
Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Στραβάκου αναφέρει: “Η δεύτερη θερινή προσθήκη είναι γεγονός για την ομάδα μας, με τον Γιάννη Στραβάκο να αποκτάται με μεταγραφή από το Διαβολίτσι. Ο πολυσύνθετος αμυντικός μέσος γίνεται κάτοικος Φιλιατρών και ενδυναμώνει τη μεσαία γραμμή του συλλόγου μας.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”.