Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 10:29

“MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Και με τη… βούλα Κωστούλας

Γράφτηκε από τον
“MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Και με τη… βούλα Κωστούλας

Κάτοικος Καλαμάτας θα είναι πλέον ο Μάριος Κωστούλας.

Ο 27χρονος αμυντικός του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, υπέγραψε στη “Μαύρη Θύελλα”, με την οποία είχε συμφωνήσει προφορικά, όπως είχε γράψει η ‘Ε” και χθες ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Κωστούλα. Είναι 27 ετών, κεντρικός αμυντικός με ύψος 1.84 και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου κατέγραψε 51 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιο Ιερόθεο και ακολούθησαν ο Ατρόμητος, ο Απόλλων Λάρισας και ο Διαγόρας Ρόδου. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την “Μαύρη Θύελλα” να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον γεννημένο στη Λάρισα Μάριο Κωστούλα, ο οποίος ήταν εκ των αρχηγών του Ηρακλή. Με την προσθήκη του έμπειρου αμυντικού η Καλαμάτα έφθασε τις οχτώ μεταγραφές στο θερινό παζάρι. Είχαν προηγηθεί οι Σέλσο Ραπόζο, Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα, Τζερόνιμο Μπαράλες, Γιώργος Βαλεριάνος, Στέργιος Δημόπουλος, Χουάν Κατάλντι και Μάκης Γιαννίκογλου. Δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να έχει μεγαλώσει μέχρι την 1η Αυγούστου που ξεκινά η προετοιμασία, καθώς η Καλαμάτα βρίσκεται σε επαφές με μέσο και αμυντικό. Η “πρώτη” έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο.

Εργασίες σε δύο γήπεδα

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά οι περισσότερες προπονήσεις θα γίνονται στα βοηθητικά γήπεδα, στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα και στη Μικρομάνη. Γι’ αυτό και έχουν ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα με δικά της έξοδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι η δαπάνη των έργων που γίνονται στα βοηθητικά γήπεδα στα Παλιάμπελα και την Μικρομάνη επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την ομάδα μας. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο μας κ. Βασιλόπουλο για την ευγενική του προσφορά να γίνει ο Δήμος χρηματοδότης των εργασιών που είναι σε εξέλιξη και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας που έχουμε”.