Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 11:09

ΕΡΑΝΗ: Ξεκινά η δουλειά για τη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Ξεκινά η δουλειά για τη Γ’ εθνική

 

Το ταξίδι της Εράνης στη Γ’ εθνική ξεκινά ουσιαστικά σήμερα, μιας και έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας…

Στις 7 το απόγευμα στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της περιόδου 2023-24 και μετά την πρώτη γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά. Η φιλιατρινή ομάδα επιστρέφει στην τρίτη κατηγορία μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες και στις εθνικές κατηγορίες μετά από δέκα και πλέον χρόνια και φιλοδοξεί να καθιερωθεί εκεί, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό με δεδομένο πως το επίπεδο της Γ’ εθνικής τη νέα χρονιά θα είναι πιο ψηλό.

Στον πάγκο των πρασίνων παραμένει για έβδομη σερί χρονιά, ένα “δικό της” παιδί, ο Κώστας Λυμπερόπουλος που θα πλαισιωθεί από τον έμπειρο προπονητή Αλέκο Τσατά.

Μέχρι στιγμής η Εράνη έχει πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές και η ενίσχυση θα συνεχιστεί φυσικά μιας και οι απαιτήσεις της τρίτης κατηγορίας είναι μεγάλες.

Στα πράσινα λοιπόν έχουν ντυθεί δύο Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές, ο επιθετικός Κώστας Ηλιόπουλος και ο μεσοαμυντικός Γιάννης Στραβάκος, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια αγωνιζόντουσαν με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στη Γ’ εθνική.

Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει από τη φιλιατρινή ομάδα οι Θανάσης Γεωργιόπουλος, Γιάννης Τσόπελας, Παναγιώτη Πλάκας και Νίκος Χρονόπουλος. Ακόμη προς αποχώρηση είναι ο Αλκίνοος Μιχαλόπουλος και σε εκκρεμότητα βρίσκεται ο Νίκος Βασιλόπουλος. Ασφαλώς όμως θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές σε θέσεις που έχει διαπιστωθεί πως υπάρχει ανάγκη και το πιθανότερο είναι μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.