Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 20:54

Με αισιοδοξία για άνοδο ξεκίνησε η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Με αισιοδοξία για άνοδο ξεκίνησε η Καλαμάτα


Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε σήμερα  η Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο, υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη, που ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο με σκοπό να την οδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 22 χρόνια.

Ο νέος τεχνικός δεν υποσχέθηκε το πρωτάθλημα στη Super League 2, αλλά τόνισε ότι θα προσπαθήσει για να γίνει ο στόχος πραγματικότητα.
“Οταν είσαι σε μια ομάδα που έχει κάνει συγκεκριμένες κινήσεις, είναι πασιφανές ότι ο στόχος είναι η άνοδος. Δεν μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο το πρωτάθλημα, αλλά θα υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό”, είπε ο Περικλής Αμανατίδης λίγο πριν μπει στο γήπεδο για να ξεκινήσει δουλειά.
Σε ερώτηση της “Ε” για το νέο μοντέλο που θεσπίζεται στη SL2 με τη διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ, απάντησε:
“Είναι θετική εξέλιξη, γιατί το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και όποια ομάδα έχει βάθος, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα”.

Η “πρώτη” της Καλαμάτας είχε ενθουσιασμό, αισιοδοξία, αλλά και κόσμο, καθώς 100 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να πηγαίνουν προς το μέρος τους και να τους χειροκροτούν. Οι φανατικοί μάλιστα, είχαν ανάψει καπνογόνα και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν.

Περισσότερα στο αυριανό φύλλο της "Ε"