Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 12:21

ΕΡΑΝΗ: Και επίσημα στα πράσινα Καπλάνης, Κωνσταντόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Και επίσημα στα πράσινα Καπλάνης, Κωνσταντόπουλος

Η Εράνη έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα προετοιμασία με τον Κώστα Λυμπερόπουλο για 7η σεζόν στον πάγκο, έχοντας φέτος ως συνεργάτη τον Αλέκο Τσατά.

Μεταγραφικά, οι “πράσινοι” είχαν συμφωνήσει προφορικά- όπως είχαμε γράψει με τους Κυριάκο Κωνσταντόπουλο και Δημήτρη Καπλάνη από την Κυπαρισία και πλέον ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος.
“Νέα μεταγραφή για την ομάδα μας που θωρακίζει την οπισθοφυλακή, εντάσσοντας στο δυναμικό της, τον δεξιό ακραίο αμυντικό, Δημήτρη Καπλάνη. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Εράνης για τον Καπλάνη.
Για τη συμφωνία με τον Κωνσταντόπουλο αναφέρει: “Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κυριάκο Κωνσταντόπουλο. Ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, προστίθεται στη φαρέτρα του Κώστα Λυμπερόπουλου. Κυριάκο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Εράνης! Σου ευχόμαστε υγεία, πολλά γκολ και αρκετές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”. Θυμίζουμε ότι η Εράνη έχει αποκτήσει και τους Κώστα Ηλιόπουλο (επιθετικός) και Γιάννη Στραβάκο (μεσοαμυντικός) από το Διαβολίτσι.