Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 11:33

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχίζει στα “πράσινα” και ο Κατσιβαρδέας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχίζει στα “πράσινα” και ο Κατσιβαρδέας

Παίκτης του Παμίσου και τη νέα σεζόν θα είναι ο Θοδωρής Κατσιβαρδέας.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους κυπελλούχους Μεσσηνίας, που διατήρησαν το βασικό κορμό, καθώς έφθασαν τις 14 ανανεώσεις!

“Ο Χασάπης θα συνεχίσει να τεμαχίζει με το τριφύλλι για ακόμα μια χρονιά. Ο Θοδωρής γίνεται επισήμως ο 14ος παίκτης που ανανεώνει και κάπως έτσι η παρέα θα είναι πάλι μαζί. Γιατί πάνω απ ' όλα είναι οι άνθρωποι και η αγάπη για την ομάδα και τη πόλη σου. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι η ομάδα είναι κοντά σε μια επιστροφή ενός δικού μας παιδιού, που αγαπήθηκε στη πόλη και στην ομάδα, όσο λίγοι”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του Παμίσου, που από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής στο κύπελλο Ελλάδας (αύριο θα διεξαχθεί η κλήρωση). Θυμίζουμε ότι πριν από τον Κατσιβαρδέα είχαν ανανεώσει οι Σάρι Τόσκα, Στάθης Βλάχος, Δημήτρης Φιλόπουλος, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Διονύσης Παπαδόπουλος, Ετεοκλής Δεμπεγιώτης, Αγγελος Μπαστακός Ρονάλντο Αράπι, Αλέξανδρος Μπορχάν, Βαγγέλης Κουλόπουλος, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Διονύσης Ιμεράσι και Kλέιβι Ντίσα.
Μεταγραφικά, έχουν αποκτηθεί οι Τζουλιάνο Σούλα (μεσοεπιθετικός από Σπερχογεία), Σταύρος Σωτηρόπουλος (επιθετικός από Τέλλο Αγρα) και Αρης Σταματελόπουλος (αμυντικός από Διαβολίτσι), ενώ αποχώρησαν οι Δήμος Νινιός, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος και Αγγελος Σαραντόπουλος.