Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 15:20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Πήρε Κανελλόπουλο για την επίθεση

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Πήρε Κανελλόπουλο για την επίθεση

Με τα “ερυθρόλευκα” θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κώστας Κανελλόπουλος.

Ο επιθετικός της Θύελλας Μερόπης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, που ποντάρει πολλά στην εμπειρία του, καθώς ο Κανελλόπουλος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Εθνικού Μελιγαλά, της Καλαμάτας, του Διαβολιτσίου και του Πανθουριακού.
“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κανελλόπουλου. Γνωστός για την διαδρομή και την ποιότητα του στα μεσσηνιακά γήπεδα, πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τα μέγιστα στην καινούργια προσπάθεια της ομάδας μας. Έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Μερόπης, Εθνικό Μελιγαλά, Καλαμάτα, Διαβολίτσι και Πανθουριακό.
Κώστα καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Ανάληψης, που τις προηγούμενες μέρες προχώρησε και σε πέντε ανανεώσεις. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Τσώνη, Θεόφιλο Δημητρίου, Σπύρο Δασκαλάκη, Σταύρο Διονυσόπουλο και Πάνο Γιαννόπουλο. Στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο Αντώνης Τσουκαλάς, με συνεργάτη τον Κώστα Λαμπρόπουλο, μιας και ο Νίκος Γεωργακλής ανέλαβε τα ηνία του Παμίσου, με τον οποίο οι “ερυθρόλευκοι” έχουν συνεργασία.
Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο τη νέα σεζόν την παραμονή στην Α’ τοπική.