Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 11:36

ΕΡΑΝΗ: Τα τυπικά για Στεφανάκο, με Παναργειακό το πρώτο φιλικό

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Τα τυπικά για Στεφανάκο, με Παναργειακό το πρώτο φιλικό

Παίκτης της Εράνης θα πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Στεφανάκος.

Ο έμπειρος γκολκίπερ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Ο Στεφανάκος έχει αγωνιστεί στη Μεσσηνία με τη “Μαύρη Θύελλα” και την Κυπαρισσία, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα του Αιγάλεω, της Δόξας Δράμας και του Παναιτωλικού. Πρόκειται για παίκτη με πολλές παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, που θα βοηθήσει την Εράνη στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Οι Φιλιατρινοί έχουν αποκτήσει ως γνωστόν τους Ηλιόπουλο, Στραβάκο από Διαβολίτσι και Καπλάνη, Κωνσταντόπουλο από την Κυπαρισσία, ενώ στα “σκαριά” εκτός από τον Στεφανάκο, βρίσκεται μία ακόμα μεταγραφή, με παίκτη που αγωνιζόταν πέρυσι στη Γ’ εθνική.
Στο μεταξύ, αύριο η Εράνη θα δώσει και το πρώτο φιλικό τεστ στην προετοιμασία που ξεκίνησε την τελευταία μέρα του Ιουλίου. Οι “πράσινοι” θα υποδεχτούν στις 6 μ.μ. στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών τον ιστορικό Παναργειακό, τον οποίο θα βρουν στο δρόμο τους και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Η Εράνη και ο Παναργειακός είναι στον τρίτο όμιλο και θα ανταμώσουν σε επίσημο ματς στην 11η αγωνιστική στα Φιλιατρά. Οι παίκτες του Κώστα Λυμπερόπουλου θα αγωνιστούν αύριο για πρώτη φορά τη νέα σεζόν ενώπιον του κοινού τους, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα και το τεστ αυτό προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα.