Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 12:06

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τέταρτη μεταγραφή ο Τάσος Τρακάκης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τέταρτη μεταγραφή ο Τάσος Τρακάκης

Την εστία του Παμίσου θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο Τάσος Τρακάκης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας συμφώνησε με τη διοίκηση και επιστρέφει στην ομάδα της Μεσσήνης.

Αν και Λάκωνας, ο πρώην τερματοφύλακας της Σπάρτης και άλλων ομάδων, έχει δεθεί συναισθηματικά με τους Νησιώτες, που τον καλωσόρισαν με θερμά λόγια.
"Επιστροφή στο σπίτι του για ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της εξέδρας και της πόλης μάς Τασάρα καλώς ήρθες πίσω. Είσαι και θα είσαι πάντα ένας από μας Γιατί πάνω απ' όλα είναι οι άνθρωποι. Μια ζωή Παμισάρα", αναφέρει η ανακοίνωση των κυπελλούχων Μεσσηνίας για τον Τρακάκη, που συμμετέχει από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία.
Αυτή ήταν η τέταρτη προσθήκη στο μεταγραφικό παζάρι, μετά τους Τζουλιάνο Σούλα (μεσοεπιθετικός από Σπερχογεία), Σταύρος Σωτηρόπουλος (επιθετικός από Τέλλο Αγρα) και Αρης Σταματελόπουλος (αμυντικός από Διαβολίτσι).
Ο Πάμισος, ωστόσο, έχει διατηρήσει το βασικό κορμό παικτών προχωρώντας σε 14 ανανεώσεις και στοχεύει να πρωταγωνιστήσει στην Α' τοπική.
Οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν φέτος και στο Κύπελλο Ελλάδας, ως κυπελλούχοι στην ΕΠΣΜ και την Παρασκευή έμαθαν και τον πρώτο τους αντίπαλο, που είναι ο Παναγρινιακός.
Μια ομάδα που πέρυσι έπαιζε στη Γ' εθνική και πήρε το τρόπαιο στην Αιτωλοακαρνανία. Το ματς με τον Παναγρινιακό είναι νοκ - άουτ και θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου.
Γι' αυτό και ο Πάμισος ξεκίνησε προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα, μιας και το πρωτάθλημα αρχίζει την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου.