Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 15:30

Οι κινήσεις των ομάδων της Β’ και Γ’ τοπικής

Γράφτηκε από τον
Οι κινήσεις των ομάδων της Β’ και Γ’ τοπικής

 

Ο Αστέρας Βαλύρας και η Στενωσιά που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής έχουν προχωρήσει περισσότερο από τις υπόλοιπες στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού τους.


Ο Αστέρας Βαλύρας κράτησε στον πάγκο το Νίκο Μανιατέα και ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν αρχίσει να “κτίζουν” την ομάδα της νέας σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα στηριχθεί στα περισσότερα παιδιά από το υπάρχον δυναμικό, καθώς έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής 11 παίκτες και σε όσες προσθήκες γίνουν. Για την ώρα έχουν αποκτηθεί τρεις ποδοσφαιριστές.
Η Στενωσιά θα πορευτεί και την ερχόμενη σεζόν με τον Παναγιώτη Βλαγόγιαννη στην άκρη του πάγκου. Σε ότι αφορά τη στελέχωση του δυναμικού, η διοίκηση με τις έως τώρα κινήσεις της, έχει δυναμώσει την ομάδα και όπως φαίνεται θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Ηδη έχει αποκτήσει 5 παίκτες, εκ των οποίων, τους έμπειρους Βασίλη Αλεβίζο, Κυριάκο και Κώστα Λυμπερόπουλο, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Από το υπάρχον δυναμικό μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει 8 παίκτες.
Ο Απόλλων Καλαμάτας έχει δώσει τα χέρια με το Δημήτρη Αναστασόπουλο, ο οποίος θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Από εκεί και πέρα δεν έχει προχωρήσει κάποια άλλη κίνηση σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.
Η Καλλιθέα επέλεξε για προπονητή τον έμπειρο Δημήτρη Μάλαμα, ο οποίος σε συνεργασία με τους παράγοντες θα προχωρήσουν στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Φοινικούντα θα έχει νέο προπονητή τον Κώστα Παλαμάρα και ήδη μέλη της διοίκησης σε συνεργασία μαζί τους σχεδιάζουν το αγωνιστικό κομμάτι.
Η Ομόνοια θα συνεχίσει με τον Γιώργο Γρηγορόπουλο στον πάγκο της για 3η σερί αγωνιστική περίοδο. Μέσα στην εβδομάδα η Καλαματιανή ομάδα ανακοίνωσε και τις δύο πρώτες μεταγραφές. Ουσιαστικά πρόκειται για τις επιστροφές του 28χρονου αμυντικού Σταύρου Γαβρά και του 23χρονους μέσους Παναγιώτη Μπαζάνη.
Τέλος, χθες η διοίκηση του Μεσσηνιακού, γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση της, ότι νέος προπονητής είναι ο Φραγκίσκος Κεράνης.
Στη Γ’ τοπική λίγες είναι οι ομάδες που έχουν προχωρήσει στο σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Παπαφλέσσας Χώρας έχει ξεκινήσει τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού του, καθώς έχει αποκτήσει 7 παίκτες. Αναμένεται σύντομα να κλείσει και το θέμα προπονητή, αλλά και οι υπόλοιπες κινήσεις για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.
Ο Α.Ο. Λαιίκων θα πορευτεί και τη ερχόμενη σεζόν με τον Παναγιώτη Ζουζούνη στον πάγκο. Ηδη έχουν γίνει και οι πρώτες κινήσεις, που αφορούν στην απόκτηση του Θεόδωρου Δασκαλάκη και του Θανάση Μανεσιώτη, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αποκτήθηκε και ο 26χρονος τερματοφύλακας Κώστας Σταματίου (φωτό) ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης. Ακόμη ανανεώθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο επιθετικό Γιάννη Τοντέρικα και το επίσης έμπειρο μέσο Γιώργο Δασκαρόλη.
Η Ακαδημία Πάμισος θα πορευτεί στο πρωτάθλημα με τον Γιώργο Βλάχο να βρίσκεται στον πάγκο.
Η διοίκηση της Θύελλας Παραλίας έχει δώσει τα ηνία στον έμπειρο προπονητή Μιλτιάδη Μαυροειδή.
Αναλυτικά, οι έως τώρα κινήσεις των ομάδων σε Β’ και Γ’ τοπική, είναι οι παρακάτω:

Β’ ΤΟΠΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Προπονητής: Δημήτρης Αναστασόπουλος.
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ
Προπονητής:
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ: Κώστας Πανταζόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ
Προπονητής: Νίκος Μανιατέας.
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Νώντας Καστριτσέας, Ηλίας Καρμπαλιώτης, Χρήστος Μέτσος, Τάσος Βλαχάκης, Νίκος Κωνσταντέλος, Μάριος Φεράι, Νίκος Παπαδόπουλος, Φώτης Μιχαλόπουλος, Γιάννης Καρύδης, Γιώργος Ζέππος, Γιάννης Πετρουλάκης
ΗΡΘΑΝ: Γρηγόρης Ζάγουρας, Αποστόλης Σχινάς, Γρηγόρης Καραγιώργος
ΕΦΥΓΑΝ:

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ
Προπονητής:
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ: Δημήτρης Νέγκογλου, Κώστας Κανελλόπουλος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Προπονητής: Δημήτρης Μάλαμας.
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Γκέρυ Ιλιάζι
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
Προπονητής: Φραγκίσκος Κεράνης
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΑΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ:

ΟΜΟΝΟΙΑ
Προπονητής: Γιώργος Γρηγορόπουλος
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΘΑΝ: Σταύρος Γαβράς, Παναγιώτης Μπαζάνης
ΕΦΥΓΑΝ:

ΠΑΟΚ
Προπονητής:
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ: Αποστόλης Σχινάς

ΣΤΕΝΩΣΙΑ
Προπονητής: Παναγιώτης Βλαχόγιαννης.
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Στέλιος Καγιαννάς, Θεόδωρος Σταματελόπουλος, Θεόδωρος Χρόνης, Θανάσης Σταματελόπουλος, Μανώλης Μανικάκης, Βασίλης Ρηγόπουλος, Θεόδωρος Καλογερόπουλος, Βαγγέλης Καλογερόπουλος
ΗΡΘΑΝ: Παναγιώτης Καγιαννάς, Θανάσης Χρόνης, Κυριάκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Αλεβίζος, Κώστας Λυμπερόπουλος
ΕΦΥΓΑΝ: Θανάσης Κοντός

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ
Προπονητής: Κώστας Παλαμάρας.
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ:

Γ’ ΤΟΠΙΚΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ
Προπονητής: Γιώργος Βλάχος.
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
Προπονητής: Μιλτιάδης Μαυροειδής.
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΘΑΝ:
ΕΦΥΓΑΝ:

Α.Ο. ΛΑΙΪΚΩΝ
Προπονητής: Παναγιώτης Ζουζούνης.
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Γιάννης Τοντέρικα, Γιώργος Δασκαρόλης
ΗΡΘΑΝ: Θεόδωρος Δασκαλάκης, Θανάσης Μανεσιώτης, Κώστας Σταματίου
ΕΦΥΓΑΝ:

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ
Προπονητής:
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ:
ΗΡΘΑΝ: Επαμεινώνδας Τσέρτος, Δημήτρης Αλεξόπουλος, Αγγελος Δημόπουλος, Κώστας Δημόπουλος, Στάθης Κωνσταντόπουλος, Θεόδωρος Τσόπελας, Γιάννης Τσάμπρας
ΕΦΥΓΑΝ: