Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 10:36

ΠΑΜΙΣΟΣ: Το ψάχνει για δύο ακόμα μεταγραφές, πρώτο φιλικό με Χώρα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Το ψάχνει για δύο ακόμα μεταγραφές, πρώτο φιλικό με Χώρα

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι οι μεταγραφές, που έχει κάνει αυτό το καλοκαίρι ο Πάμισος.

Οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας έχουν αποκτήσει τον γκολκίπερ Τάσο Τρακάκη, τον αμυντικό Αρη Σταματελόπουλο, τον μεσοεπιθετικό Τζουλιάνο Σούλα και τον επιθετικό Σταύρο Σωτηρόπουλο.

Η μεταγραφική περίοδος βέβαια, βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι δεδομένο ότι οι “πράσινοι” θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα και σε άλλες προσθήκες, ώστε να γεμίσει ποσοτικά και ποιοτικά το ρόστερ. Το θετικό είναι ότι δεν απαιτούνται πολλές κινήσεις, μιας και έχει μείνει ο βασικός κορμός παικτών (14 ανανεώσεις). Το βάρος πέφτει στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάμισος ψάχνει για εξτρέμ και επιθετικό, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην Α' τοπική. Ακόμα στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν και 2-3 παιδιά από την ακαδημία. Αγωνιστικά, η προετοιμασία έχει ξεκινήσει ως γνωστόν από τις 7 Αυγούστου και σήμερα οι Νησιώτες θα δώσουν το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Παπαφλέσσα Χώρας. Το ματς θα γίνει στις 7.30 μ.μ στη Χώρα, στο πλαίσιο των Νεστορείων. Ακολουθεί την Κυριακή το πιο δυνατό φιλικό με την Εράνη (6 μ.μ.), επίσης εκτός έδρας.

Προπονήσεις σε πλαστικό

Το ματς στα Φιλιατρά θα είναι το τελευταίο πριν τον αγώνα με τον Παναγρινιακό στις 27 Αυγούστου στο Αγρίνιο, για την πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Νίκος Γεωργακλής θα έχει έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσει το σχήμα που προορίζει για την πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Να σημειωθεί ότι την προσεχή εβδομάδα, οι περισσότερες προπονήσεις θα γίνουν στην Καλαμάτα (πιθανότατα στον Κορδία) προκειμένου να προσαρμοστούν οι παίκτες του Παμίσου στις γηπεδικές συνθήκες που θα συναντήσουν με τον Παναγρινιακό (πλαστικός τάπητας).
Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία έχουν να κάνουν με τους Κατσιβαρδέα και Αράπι, που δεν έχουν αποθεραπευτεί από τους περσινούς τραυματισμούς τους, ενώ απουσιάζουν οι Τιμπλαλέξης και Ντίσα. Ο πρώτος θα ξεκινήσει προπονήσεις από τη Δευτέρα, ενώ ο Ντίσα θα είναι διαθέσιμος από τον Σεπτέμβριο.